Ilegalni imigrant zahtijeva da ga vrate u Iran, razlog sve nasmijao

imigranti

Neimenovani muškarac je vidno ljut došao u policijsku stanicu i izjavio da mu se ipak ne sviđa život u Velikoj Britaniji.

Čovjek koji je 10 godina ilegalno živio u Velikoj Britaniji, nakon što je otišao iz Irana, sada žarko želi da se vrati kući. Na zvaničnom Tviter profilu lokalne policije postavljen je i razlog zbog kojeg neimenovani muškarac želi da se ipak vrati svojoj domovini. Kako je policija objavila, on je izjavio da je Mančester “previše dosadan“.

Došao je u policijsku stanicu vidno ljut i zahtijevao da ga vrate u Iran što prije. Mančesterska policija prokomentarisala je da je ovo jedan od najčudnijih slučajeva koji su imali.

Slučaj je preuzelo odjeljenje za imigracije, a još uvijek nije poznato šta je tačno dovelo do toga da se Iranac toliko razočara u Mančester.

(Kurir)

Brendiranje proizvoda od velikog značaja za Republiku Srpsku

U Trebinju je održana Konferencija “Brendiranje domaćih proizvoda-naše je bolje”. Istaknut je značaj brendiranja domaćih proizvoda, ali i brendiranje turističkih usluga, naročito u Trebinju, kao turističkom mjestu broj jedan u Srpskoj.

PROGRAM REFORME UMJESTO ANP-a: Definisana saradnja sa NATO-om, a ne članstvo

Dok u javnosti RS i FBiH već traju žučne polemike o Programu reforme koji će biti upućen u Brisel nakon imenovanja mandatara Savjeta ministara BiH, iako gotovo niko od aktera tih rasprava nije imao uvid u sadržaj ovog dokumenta, banjaluka.net saznaje šta su ključne dimenzije Programa. Podsjećamo, naš portal je još prije mjesec dana prvi

VIŠKOVIĆ: Prvo pročitati šta piše u dokumentu, pa onda komentarisati

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da dokument Program reformi BiH, koji je usvojilo Predsjedništvo BiH, ne prejudicira članstvo BiH u NATO, niti narušava vojnu neutralnost. “U dokumentu precizno piše da ne prejudicira članstvo u NATO. Bilo bi dobro da taj dokument, koji se zove Programske reforme BiH, Mirko Šarović, Branislav Borenović i