Biznis 01.06.2020.

Imenovana Uprava “Pošta Srpske”

ČITANJE: 1 minuta

Nadzorni odbor preduzeća “Pošte Srpske” na svojoj posljednjoj sjednici imenovao je Upravu ovog preduzeća, na četvorogodišnji mandat, počevši od današnjeg dana, potvrđeno je za banjaluka.net.

Tako je Nadzorni odbor “Pošta” donio odluke kojima je Milenko Vučeta, diplomirani inženjer ptt saobraćaja iz Banjaluke imenovan za izvršnog direktora za poštanske i šalterske poslove, dok je Zoran Protić, diplomirani inženjer elektrotehnike iz Banjaluke imenovan za izvršnog direktora za informaciono-komunikacione tehnologije, razvoj, prodaju i marketing u ovom preduzeću. 

Donijeta je i Odluke kojom je Snježana Martić, diplomirani diplomirani saobraćajni inženjer-odsjek  PTT saobraćaj iz Banjaluke imenovana za izvršnog direktora za pravne, opšte poslove, ljudske resurse i investicije. 

„Imenovani će vršenje  funkcije izvršnih direktora, početi sa danom 01.06.2020.godine, od kada im teku sva prava i obaveze po osnovu vršenja navedene funkcije, a mandat im traje četiri godine, odnosno do 31.05.2024. godine“, navedeno je u odlukama Nadzornog odbora „Pošta Srpske“.

Pored toga, Nadzorni odbor “Pošta Srpske” donio je i Odluku kojom je Snežana Radovanović, diplomirani ekonomista iz Banjaluke, imenovana za vršioca dužnosti izvršnog direktora za ekonomske i računovodstvene poslove u ovom preduzeću, na period od 30 dana, odnosno do 30.06.2020. bgodine, obzirom da konkursna Komisija, nakon provedenog javnog konkursa, nije dala preporuku za izbor i konačno imenovanje izvršnog direktora za ekonomske i računovodstvene poslove.

(banjaluka.net)