INCIDENT U BANJALUČKOM GRADSKOM PREVOZU Vozač pokušao izbaciti mladića iz autobusa

Na Facebook stranici Uživo sa balkanskih ulica objavljen je snimak incidenta koji se desio u banjalučkom gradskom prevozu.

Naime, na snimku se može vidjeti kako vozač ustaje sa svog mjesta i prilazi, po svemu sudeći maloljetnom mladiću, i pokušava ga fizički izvući iz autobusa, prijeti mu, čak ga i udari ali mladić se opire i ostaje na svom mjestu.

Takođe, prema onome što možemo čuti sa snimka vozač je iznerviran jer je mladić psovao, mada se to ne čuje na snimku.

Ovaj snimak podstakao je vatrenu raspravu na društvenim mrežama o nasilnom činu vozača. Dok jedni tvrde da za ovaj čin i napad na mladića nema opravdanja, drugi brane vozača i komentarišu da su viđali mladića i ranije u javnom prevozu i da ga prepoznaju po bahatom ponašanju.

(banjaluka.net)

POPRAVKA ZUBA ZA OSNOVCE Tokom raspusta zubar u šest banjalučkih škola

Stomatološke usluge učenicima osnovnih škola tokom raspusta pružaju stomatološke ordinacije za učenike u OŠ “Ivo Andrić”, “Georgi Stojkov Rakovski”, “Borisav Stanković”, “Zmaj Jova Jovanović”, “Branko Radičević” i “Sveti Sava”, radnim danom od 7.30 do 14.30, potvrdili su u Domu zdravlja.

PUCAO NA KOMŠIJU Potekla krv zbog bunara

Novica Šešum (65) uhapšen je preksinoć jer je pucao na komšiju Sašu Matoša (49) u dvorištu njegove kuće u banjalučkom naselju Kuljani, a tome je, kako saznajemo, prethodila svađa zbog bunara za vodu.