INCIDENT U BANJALUČKOM GRADSKOM PREVOZU Vozač pokušao izbaciti mladića iz autobusa

Na Facebook stranici Uživo sa balkanskih ulica objavljen je snimak incidenta koji se desio u banjalučkom gradskom prevozu.

Naime, na snimku se može vidjeti kako vozač ustaje sa svog mjesta i prilazi, po svemu sudeći maloljetnom mladiću, i pokušava ga fizički izvući iz autobusa, prijeti mu, čak ga i udari ali mladić se opire i ostaje na svom mjestu.

Takođe, prema onome što možemo čuti sa snimka vozač je iznerviran jer je mladić psovao, mada se to ne čuje na snimku.

Ovaj snimak podstakao je vatrenu raspravu na društvenim mrežama o nasilnom činu vozača. Dok jedni tvrde da za ovaj čin i napad na mladića nema opravdanja, drugi brane vozača i komentarišu da su viđali mladića i ranije u javnom prevozu i da ga prepoznaju po bahatom ponašanju.

(banjaluka.net)

AKCIJA Policija sinoć alko-testovima “blokirala” grad

Proteklu noć banjalučka policija bukvalno je “pokrila” sve ključne pozicije na saobraćajnicama u gradu. Jedna od najrigoroznijih akcija, koja je za cilj imala kontrolu alkohola u krvi vozača, odigrala se sinoć i noćas.

MUP Pronađeno dijete iz Banjaluke samovoljno otišlo od kuće

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske utvrdili su da nema elemenata krivičnog djela u vezi sa 13-godišnjim djetetom iz Banjaluke koje je policija pronašla nakon što su roditelji prijavili njegov nestanak, rečeno je Srni u MUP-u.