Vijesti 23.03.2023.

Influenseri na braniku BiH: Hana Hadžiavdagić “prozvala” Borjanu Krišto, nedavno i Željku Cvijanović

ČITANJE: 1 minuta

Nakon što je nedavno kritikovala Željku Cvijanović, bh. influenserica Hana Hadžiavdagić prozvala je i Borjanu Krišto zbog izjave pred Odborom za vanjske poslove EU gdje je kazala da je ona “predstavnica hrvatskog naroda”.

Hadžiavdagić je na svom Instagram profilu prozvala Krišto zbog izjave da kao “predstavnica hrvatskog naroda osuđuje rusku agresiju na Ukrajinu”.

“Predstavljaš građane BiH! Znaš Krišto, to je zemlja od koje živiš i primaš platu”, poručila je Hana.

“Do kada će BiH u svijetu predstavljati ljudi koji ne vole BiH i ne doživljavaju je kao svoju domovinu? Do kada ćemo imati predstavnike poput Cvijanović kojoj je Dan nezavisnosti morbidan datum”, dodala je bh. influenserica.

Hadžiavdagić je nedavno prozvala upravo Željku Cvijanović zbog izjave za tzv. dan nezavisnosti da ne slavi taj “morbidan” datum.

“Cvijanović, Bećirović te Željko Komšić otputovali su nedavno u prvu zajedničku posjetu inostranstvu nakon što su preuzeli dužnosti sredinom novembra prošle godine… E ta ista likuša ne slavi Dan nezavisnosti BiH (morbidni datum kako reče), ali smjesti guzove u avion na račun građana BiH”, napisala je Hana tada.

Influenserica je i tad istaknula da joj je “muka od onih koji putuju na račun građana BiH, a istovremeno pljuju po svemu što je bosansko dok primaju platu i sve beneficije”, prenosi Klix.

(SB)