Vijesti 08.12.2015.

„Info dan“ o programu „Kreativna Evropa“ 15. decembra

ČITANJE: 1 minuta
dom omladine

U banjalučkom Domu omladine, u utorak 15. decembra, sa početkom u 10 časova, biće održan „Info dan“ o mogućnostima prijave na pozive u okviru programa Evropske komisije za podršku i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture i medija za razdoblje od 2014. do 2020. godine, pod nazivom „Kreativna Evropa“.

Cilj organizacije „Info dana“ je promocija ovog programa i predstavljanje različitih mogućnosti za ustanove i organizacije u Bosni i Hercegovini za kandidovanje projekata na otvorene pozive u okviru programa „Kraeativna Evropa“.

„Info dan“ je posvećen predstavnicima svih ustanova i organizacija kulture iz Banjaluke i okolnih gradova – javnim ustanovama kulture, organizacijama civilnog društva koje se bave kulturom, obrazovnim, naučnim i istraživačkim ustanovama, kao i samostalnim umjetnicima, kompanijama koje djeluju u filmskoj i televizijskoj industriji i ostalim radnicima u oblasti kulture i medija.

Na prezentaciji će biti predstavljena i ključna pitanja u vezi sa konkurisanjem, kao što su: na koji način treba formulisati ideje za projekte, kako i s kim uspostaviti partnerstva, koji su uslovi i potrebni dokumenti za konkurisanje, te kako rukovoditi projektom.

Svi zainteresovani, svoj prisustvo mogu potvrditi putem elektronske pošte: [email protected], ili putem telefona broj 051 394 250, najkasnije do 14. decembra 2015. godine.

Organizatori „Info dana“ su desk „Kreativna Evropa“ i Gradska razvojna agancija Banjaluka.

(Banjaluka.rs.ba)