Vijesti 05.04.2019.

INFO DOGAĐAJ ZA SREDNJOŠKOLCE I STUDENTE Šta nudi karijera ekonomiste?

ČITANJE: 1 minuta

Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci u saradnji sa Centrom za razvoj karijere organizuje motivacioni događaj namijenjen srednjoškolcima i studentima pod nazivom “SmartStart”, koji će biti održan 06.04.2019. godine na Ekonomskom fakultetu, sa početkom u 9.00 časova.

Događaj ima za cilj da približi učesnicima mogućnosti i prilike koje im nudi karijera ekonomiste.  Govornici će biti alumniji, nastavno osoblje, nedavno diplomirani studenti i sadašnji studenti Ekonomskog fakulteta, zaposlenici međunarodnih organizacija i kompanija, trenutni praktikanti u međunarodnim kompanijama i drugi koji će govoriti o svom karijernom putu i iskustvima, o tome koje sve poslove ekonomisti mogu da obavljaju, o mogućnostima zaposlenja te o savjetima koje bi dali mlađim kolegama .

Između ostalog, svoj karijerni put i profesionalna iskustva će predstaviti:

-Darko Milunović, viši asistent na našem Fakultetu i neko ko posjeduje zavidno iskustvo u privatnom i javnom sektoru na različitim funkcijama

-Bobana Čegar, ekonomistica u Međunarodnom monetarnom fondu i donedavni viši asistent našeg Fakulteta,

-Dragana Višekruna, master student i menadžer razvoja poslovanja kompanije GMP …

Na samom kraju događaja biće organizovan business cafe “Coffee to stay” gdje će učesnici moći da uz kafu porazgovaraju sa govornicima i obrate im se sa pitanjima.