Biznis 12.04.2016.

Instagram u znaku najljepših fotografija bh. gradova

ČITANJE: 1 minuta
Instagram-Explore
Kompanija m:tel je nedavno pokrenula Instagram foto-konkurs pod nazivom Grad prijateljstva.

Na konkurs se odazvao veliki broj ljubitelja fotografije, te je Instagram već sada preplavljen predivnim fotografijama gradova iz svih kutaka BiH.

Ovaj konkurs je otvoren do 15. maja 2016. godine. Pozvani su svi fotografi i ljubitelji fotografije da ovjekovječe ulice, panoramu grada ili zanimljive svakodnevne situacije, te tako najbolje dočaraju pozitivnu energiju mjesta u kojem žive i pokažu da je upravo njihov grad – grad prijateljstva.

Učestvovanje u konkursu je veoma jednostavno: Potrebno je da imate lični profil na Instagramu koji je otvoren za javno pregledanje, postavite autorsku fotografiju uz hashtagove#GradPrijateljstva i #mtelbh, te ne zaboravite zapratiti i tagovati Instagram profil kompanije m:tel – @mtelbh.

Autor najljepše fotografije grada prijateljstva će biti nagrađen smartfonom, a 20 najoriginalnijih i upečatljivijih fotografija će biti predstavljeno na izložbi koja će biti organizovana po završetku akcije.

Da pregledate fotografije koje su do sada stigle, posjetite Instagram profil kompanije m:tel, potražite inspiraciju i uživajte u predivnim fotografijama.

(PR)