Vijesti 26.09.2018.

ZADOVOLJNI SARADNJOM SA TUŽILAŠTVOM Nobilo: Sužava se krug u slučaju “Dragičević”

ČITANJE: 1 minuta

Anto Nobilo, jedan od branilaca oštećene porodice Dragičević, rekao je da su advokati uključeni u predmet, da mogu dobiti sve informacije i davati svoje prijedloge.

“Specifične informacije ne možemo davati, ali možemo dati ocjenu da Tužilaštvo radi vrlo, vrlo intenzivno na ovom predmetu i da sužava krug, te mi kao zastupnici oštećene obitelji dajemo i daćemo svoj doprinos”, naveo je Nobilo, koji je danas sa svojim kolegama održao višečasovni sastanak sa Želimirom Lepirom, glavnim tužiocem Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Dodao je da je zadovoljan saradnjom koja je ostvarena sa Tužilaštvom.

Lepir je rekao da su advokati došli u poziciju da mogu sa njima da sarađuju.

“Mi smo zadovoljni, zadovoljni su i oni, sve provjeravamo, radimo, istraga je u punom jeku, a detalje vam ne mogu saopštavati”, naveo je Lepir.

Na pitanje upućeno Lepiru, da li je Dalibor Vrećo još uvijek tužilac u ovom slučaju, Lepir je rekao “naravno”, međutim, jedan od advokata je dodao “o tom po tom”.

Ifet Feraget, iz advokatskog tima, rekao je da detalje neće iznositi.

“Ne možemo iznositi detalje i naš cilj je da na prvom mjestu zadovoljimo porodicu Dragičević, i da pokušamo, a nadam se da hoćemo, da rasvijetlimo ovaj slučaj”, rekao je Feraget.