Biznis 08.04.2016.

Iskoristite pogodnosti novih tarifnih opcija i uštedite na razgovorima sa Srbijom

ČITANJE: 1 minuta

Povoljni razgovori prema Srbiji

m:tel vam predstavlja najnovije tarifne opcije za postpaid korisnike koje su u ponudi do kraja maja 2016.godine. Ovog puta riječ je o tarifnim opcijama koje će vam omogućiti da za određeni  mjesečni iznos,  dobijate bonuse za razgovore prema Srbiji.

Kao korisnik postpaid tarifnih modela Moj Mix, za iznos od 5 KM, možete kupiti tarifnu opciju m:ts sa kojom dobijate bonus od 50 minuta razgovora sa mobilnom mrežom Telekoma Srbija u Srbiji (prema brojevima sa prefiksom 064, 065 i 066).

Ukoliko ste posovni korisnik i koristite jednu od m:biz tarifa, možete da aktivirate tarifnu opciju  m:ts fiksna, koja će vama i svakom članu vaše poslovne grupe, omogućiti 50 minuta razgovora prema fiksnoj mreži Telekoma Srbija i to po cijeni od 3 KM.

Aktivaciju i deaktivaciju možete da izvršite lično na bilo kojem prodajnom mjestu m:tel-a (tarifna opcija m:ts) ili putem ovlaštenog predstavnika za poslovne korisnike (tarifna opcija m:ts fiksna).

Podsjećamo vas da je još uvijek aktuelna i fantastična ponuda povoljnih razgovora sa Srbijom za sve m:tel prepaid korisnike. Kao Frend (prepaid) korisnik možete i dalje razgovarati sa korisnicima mts mobilne mreže u Srbiji po istoj cijeni kao što razgovarate sa korisnicima m:tel mreže u BiH. Svi vaši razgovori sa prijateljima i rodbinom u Srbiji, koji koriste mts mobilnu mrežu i imaju broj sa prefiksom 064, 065 i 066, iznose i dalje 0,17 KM/min.

U cijene nije uračunat PDV. Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite www.mtel.ba

(PR)