Magazin 06.01.2016.

Iskrena ispovijest jedne majke: Ovo je prava istina o seksu kada dobijete djecu

ČITANJE: 2 minute
seks u braku
Konstans Hol je blogerka koja ima četvoro djece i objavila je priču o tome kako izgleda seksualni život kada dobijete dijete.

Ona je “otvorila dušu” na svom blogu “The Not So Secret Life Of Us”. Svoje iskustvo sa seksom i roditeljstvom podijelila je sa 22.000 pratilaca na Fejsbuku, a post je podjeljen dalje oko 18.000 puta.

Prenosimo njen post:

“Imali smo “roditeljski seks” juče.

Znate šta je to, to su ona tri i po minuta koja imate između mijenjanja pelena i spremanja hrane. Ono kada primjetiš da ti djeca prilično smetaju i da je prošlo skoro mjesec dana od kada si se kres… pa počnete da se osjećate kao cimeri. Kada zavođenje tvog muža postane prst usmjeren ka spavaćoj sobi. Kada namjestiš krevet tako da jedna noga može da ti bude na vratima jer za razliku od gomile bučne djece, tvoja mogu da budu prilično tiha kada se prikradaju ljudima. Kada bez obzira koliko je toplo prebaciš ćebe preko vas u slučaju da neko uspije da se ušunja i uhvati mamu u i tatu kako rade jogu u krevetu.

To je zapravo jako romantična scena, slušaš Igl Pigl u pozadini. Muškarci su divna i impresivna bića, zbog puke odlučnosti, nevjerovatno je kako mogu da “završe” pod takvim okolnostima, nama ženama nije uvijek tako lako.

Svo to radosno razmišljanje o tome kakva si seksualna boginja i da će tvoj momak prestati da bude takav bar do kraja dana.

Moj momak je bio prilično impresioniran, čak i pored toga što sam samo ležala tamo, sa opuštenim grudima, visećim stomakom poslije trudnoće, dlakavim organom… on i dalje misli da sam sjajna.”

We had "parent sex" yesterday. You know what parent sex is, it's that 3.5 minutes you get in between changing nappies…

Gepostet von Constance Hall am Dienstag, 5. Januar 2016

Sexism, homophobia, racism, prejudices have all turned into a bunch of fucking ifs and buts. People are just as…

Gepostet von Constance Hall am Sonntag, 3. Januar 2016

(B92)