ISKUSTVA KORISNIKA: Topli stanovi rezultat kvalitetnog grijanja

Kada je riječ o kvalitetu usluge, moja porodica i ja smo veoma zadovoljni grijanjem, posebno zbog toga što je isporuka konstantna tokom 24 sata, istakla je Neda Malijević, jedna od brojnih zadovoljnih korisnika “Eko-toplana” Banjaluka.


Upravo o kvalitetu i redovnoj isporuci grijanja “Eko-toplana Banjaluka” svjedoče topli stanovi i zadovoljni korisnici u brojnim banjalučkim naseljima.

Malijevićeva posebno ističe veoma srdačan i susretljiv odnos prema korisnicima.

“Naime, nedavno smo imali problem sa kućnim instalacijama. Iako smo upoznati s tim da održavanje kućnih instalacija nije u nadležnosti ‘Eko-toplana’, čim smo se požalili na problem, njihova tehnička ekipa je došla da vidi o čemu je riječ i vrlo brzo otklonila problem na našim instalacijama”, naglasila je Malijevićeva.

Isporukom toplotne energije je veoma zadovoljan i Dejan Majkić, koji stanuje u banjalučkom naselju Obilićevo.

“Kao dugogodišnji korisnik ‘Eko-toplana’ mogu da kažem da sam sasvim zadovoljan uslugom koja se pruža. Nemam kalorimetar i plaćam uslugu po kvadratu. Zbog toga grijanje mi u sezoni radi tokom cijelog dana i noći i odlično su zagrijane sve prostorije u stanu”, rekao je Majkić.

Kako navodi, veoma često se dešava da zavrće radijatore zbog previsoke temperature, iako mu to, kako kaže, ne utiče na cijenu grijanja.

“Nekad je toplana gasila grijanje tokom noći, čini mi se poslije 22 časa, i ta praksa mi ponekad nedostaje jer je prijatnije spavati kad nije prevruće. U svakom slučaju, sve pohvale za ‘Eko-toplane'”, kazao je Majkić.

Korisnica usluga ovog preduzeća Aleksandra Glišić, koja takođe živi u naselju Obilićevo, je veoma zadovoljna isporukom i kvalitetom toplotne energije.

“Prošlog ljeta kupili smo stan u Obilićevu i već prve zime bili smo prezadovoljni grijanjem. Ni sada se ništa nije promijenilo, pa svi koji dođu kod nas komentarišu kako nam je u stanu pretoplo. Imamo dvoje male djece i nema šanse da bi bilo koji drugi način grijanja mogao tako dobro da zagrije sve prostorije”, navela je Glišićeva.

Kako je dodala, ukoliko bi koristili električne radijatore, računi za struju bi bili daleko veći od računa koje plaćaju “Eko-toplanama”.

Još jedan zadovoljni korisnik grijanja “Eko-toplana” Banjaluka je i mještanin Starčevice Branko Todorović.

“Zaista sam zadovoljan grijanjem i u stanu je uvijek toplo. Dešava se da odem u Mrkonjić Grad i nazovem kćerku s kojom stanujem i pitam je kakvo je grijanje, a ona mi kaže da je odlično kao i uvijek”, istakao je Todorović.

Prema njegovim riječima, grijanje je samo malo slabije u slučajevima kada je napolju preko 20 stepeni.

“To je za moj pojam sasvim i logično. Ako su napolju više temperature, onda su radijatori mlaki, što je sasvim normalno jer temperatura i treba da bude optimalna”, naveo je Todorović.

Podsjećanja radi, “Eko-toplane” su s isporukom toplotne energije najvećem dijelu potrošača počele i prije zvaničnog početka sezone, odnosno prije 15. oktobra.

Naime, s isporukom su počeli već od 3. oktobra kroz funkcionalne probe cjelokupnog toplifikacionog sistema.

“Režimi grijanja na samom početku, kao i u cijeloj sezoni grijanja, biće prilagođeni kretanju spoljašnjih temperatura”, istakli su  tada u “Eko-toplanama”.

U toku priprema za novu sezonu grijanja, maksimalnim angažmanom ljudskih i materijalnih resursa, u skladu sa finansijskim i vremenskim mogućnostima, “Eko-toplane” su realizovale veliki broj aktivnosti kroz sanaciju najkritičnijih tačaka na sistemu.

Osim toga, kako su istakli, u navedenom periodu završeni su svi potrebni remonti na sistemu daljinskog grijanja.

Takođe su dodali da će tokom sezone biti vidljivi i prvi efekti ovih radova, ali da i očekuju uspješnu sezonu sa manje gubitaka toplotne energije i sa manje reklamacija korisnika.

Podsjetili su svoje korisnike da se za sve potrebne informacije mogu obratiti pozivom na besplatan info-broj 0800 502 12, te da mogu pisati na e-mail [email protected] ili doći lično u prostorije Korisničkog centra na adresi Bulevar vojvode Živojina Mišića 32.

“Takođe, podsjećamo da se mogu informisati i tokom sezone svakodnevno pratiti servisne informacije i na veb-stranici www.ekotoplanebanjaluka.com”, rekli su u “Eko-toplanama”.

(Nezavisne)

Banjaluka radi i nedjeljom, Sindikat nezadovoljan

Za Banjaluku nije dobar prijedlog da trgovine ne rade nedjeljom, jer upravo tada ovaj sektor ima najviše prometa i gostiju, poručio je juče gradonačelnik Igor Radojičić. “Strateški koncepti razvoja grada podrazumijevaju i razvoj usluga, turizma, ugostiteljstva i trgovine, tako da zatvaranje nedjeljom, koji  je jedan od najprometnijih dana kada upravo dolaze gosti i kada trgovine

CRNA GORA OBARA REKORDE: Litije širom zemlje (FOTO/VIDEO)

U gradovima širom Crne Gore večeras se vjerni narod okuplja u litijama. Sudeći po brojnosti, narod Crne Gore večeras obara rekorde u broju okupljenih koji su stali u odbranu pravoslavnih svetinja i poručili da je potrebno povlačenje spornog Zakona o slobodi vjeroipovijesti. U Podgorici se okupio veliki broj vjernika koji uzvikuju “Crna Gora i Srbija – to

NOVI PROJEKAT BANJALUČKOG “DISA”: “Zaboravom” šire krug publike

Članovi “Dis” pozorišta mladih Banjaluka objavili su pjesmu i spot “Zaborav”, koji je dio predstave “Dnevnik nepoznate generacije”. Predstava je autorski projekat u kojem režiju potpisuje Milan Bogdanović, a tekst Aleksandar Vasiljević. “Riječ je o sentimentalnoj i očaravajućoj priči, koja nas potpuno sanjarski vodi kroz svoju radnju i vraća u vrijeme kada je sve izgledalo

TRAŽILI ĐOKIĆEVU SMJENU: Pet poslanika SP-a napustili sjednicu IO

Poslanici Socijalističke partije u Narodnoj Skupštini Republike Srpske napustili su današnju sjednicu Izvršnog odbora partije, te održali sastanak kluba poslanika gdje su donijeli zaključak da od premijera Radovana Viškovića traže smjenu ministra rudarstva i energetike i predsjednika Socijalističke partije Petra Đokića. Radi se o pet poslanika: To su: Goran Selak, Savo Vulić, Risto Marić, Andrea

GRAD TRAŽI ODŠTETU: Omladincima zbog skupa “Pravde za Davida” tužba od 178.445 KM

Grad Banjaluka tužio je organizatore skupa “Pravda za Davida” koji je održan 30. gecembra 2018. godine, te u predloženoj presudi tražio 178.445 KM odštete zbog onemugućavanje proslave Nove godine. Tuženi su omladinci Pavle Knažević, Bojana Gajanović i Anja Grubačić, koji su i podnijeli zahtjev za održavanje tadašnjeg skupa, za koje gradske vlasti tvrde da je

U toku sjednica Izvršnog odbora Socijalističke partije, mogući radikalniji rezovi

Danas u 16 časova u Banjaluci počela je sjednica Izvršnog odbora Socijalističke partije, saznaje opcija.net. Sastanak najužeg rukovodstva SP-a odvija se pod okriljem svojevrsne konspiracije, budući da nijedan medij nije obaviješten o njegovom održavanju. Prema tvrdnjama dobro obaviještenih izvora, na ovom skupu nije isključen početak raspleta višemjesečnih unutrašnjih talasanja u ovoj partiji, tako da, zbog