Biznis 25.08.2018.

ISPLATA ZA 15 MINUTA: Forza pozajmice od sada dostupne svakog dana u sedmici

ČITANJE: 2 minute

Nepredviđeni izdaci vrlo često znaju izazvati probleme, pa se mnogi suoče sa nestašicom novca. Srećom, za ovakve situacije postoji brzo i jednostavno rješenje, i to u vidu servisa koji izdaje kratkoročne zajmove u iznosima od 100 do 500 maraka.

Forza je jedini online servis u RS koji svojim korisnicima pruža mogućnost da putem interneta, bez obzira na to gdje se nalaze, sigurno, bez zaloga, žiranata i bilo kakvih skrivenih troškova podignu pozajmicu u iznosu od 100 do 500 KM. U pitanju su kratkoročne pozajmice, sa rokom otplate od 10 do 30 dana, koje omogućavaju da se novac podigne u par koraka, bez papirologije, čekanja u redovima i komplikovanih procedura i to u svim gradovima Srpske.

Na ovaj način, bez stresa, do plate, korisnici mogu prevazići svaku hitnu potrebu za novcem, a ukoliko pozajmicu podižu prvi put, u prilici su da zajam podignu bez ikakve kamate, odnosno da vrate isti iznos koji su podigli, i to od 100 do 400 KM. Ukoliko je korisnik već registrovan u sistemu Forze, može podići iznos i do 500 KM.

Dostupno i vikendom

Uslovi za dobijanje pozajmice imaju fizička lica starosti od 18 do 70 godina, sa urednom kreditnom istorijom, važećom ličnom kartom, mobilnim telefonom i e-mail adresom. Apliciranje za pozajmicu se vrši popunjavanjem jednostavnog online formulara na stranici forza.ba. Nakon popunjavanja formulara korisnici dobijaju e-mail ili SMS sa obavještenjem da li je pozajmica odobrena.

Kompletan proces apliciranja i odobrenja pozajmice, zahvaljujući korisničkoj podršci koja je dostupna svakog dana u sedmici od 8 do 20 časova, traje maksimalno 15 minuta. U slučaju da aplicirate za pozajmicu van radnog vremena, vrijeme čekanja na isplatu biće duže od 15 minuta.

Odobrene pozajmice se isplaćuju na isplatnim mjestima Pošte Srpske.

Ukoliko vam je hitno potrebna gotovina, Forza pozajmice su idealne za kratkoročno prevazilaženje takvih potreba, bez straha od visokih kamata, bilo kakvih skrivenih troškova ili zloupotrebe podatka jer je cijeli proces siguran, a vaši podaci zaštićeni naprednim sistemima zaštite.