Vijesti 31.12.2018.

Istaknuti članovi grupe “Pravda za Davida” za sve krive Draška Stanivukovića

ČITANJE: 1 minuta
Pojedini istaknuti članovi grupe “Pravda za Davida” oglasili su se sinoć nakon protesta u Banjaluci na društvenim mrežama i okrivili političkog manekena, inače poslanika u Narodnoj skupštini RS, Draška Stanivukovića da je iskoristio grupu za ostvarenje svojih ciljeva.

Kako se navodi u statusu na Fejsbuku, jednog od članova grupe, “Taj neko se večeras nije nalazio na Trgu kada je specijala počela da sa palijama trči za nekolicinom okupljenih!”, misleći na Stanivukovića, koji je član PDP-a.

“Na Trgu se nalazi sada, dok slobodan pravi objave o torturi policije, dok sam sebi ne iscenira neko novo dramatično hapšenje” stoji dalje u objavi.

“Taj neko je moralna nakaza, avet bez obraza i časti, koji je spreman da sve žrtvuje zarad svog interesa! Neko kome mrtvo dijete, kao ni goloruki narod na Trgu ne znači apsolutno ništa sem promocije i cilja da se uguši nezadovoljstvo naroda! “, navedeno je u statusu člana grupe “Pravda za Davida”.

Objavu prati niz negativnih komentara upućenih Stanivukoviću .

Thumbnail

Nedugo nakon prve objave pojavio se i drugi status člana grupe “Pravda za Davida” u kojem navodi kako je lideru PDP-a Branislavu Borenoviću rekao šta misli o Stanivukoviću, te da je on nakon dva mjeseca nepojavljivanja na Trgu u ponedjeljak došao sa zadatkom razbijanja grupe.

Na Instagram profilu Draška Stanivukovića objavljivani su snimci u vrijeme i poslije protesta.

(Atv)