Magazin 13.12.2017.

Ivana Peters i Sergej Ćetković na Trgu 30. decembra

ČITANJE: 1 minuta

Pop pjevač Sergej Ćetković i pop-rok pjevačica Ivana Peters održaće 30. decembra koncert u Banjaluci, saopšteno je iz Gradske uprave.

Koncert, čiji je sponzor kompanija “M:tel”, danas su najavili gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i Ćetković, koji je izrazio zadovoljstvo što će zajedno sa koleginicom Peters podijeliti veče pred Novu godinu sa Banjalučanima i njihovim gostima.

Ćetković je pozvao sve da 30. decembra dođu u Banjaluku na dobru muziku i program.

“Hvala gradonačelniku i kompaniji `M:tel` za gostoprimstvo, poziv i priliku da se ponovo poklonim publici u Banjaluci. Posljednji put smo se družili u ovom gradu prije dvije-tri godine”, rekao je Ćetković.

Radojičić je naveo da Banjaluka želi da bude regionalni centar, te podsjetio da je novogodišnji program počeo 1. decembra “Zimzogradom”, a trajaće do 15. januara.

Prema njegovim riječima, ovih dana se otvaraju i dodatni sadržaji na lokacijama ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske i Narodnog pozorišta Srpske, čime će širi centar grada biti obogaćen novogodišnjim sadržajima.

Slijedi niz koncerata, od kojih prvi 27. decembra, u okviru humanitarne večeri u organizaciji predsjednika Republike, zatim tri velika koncerta na otvorenom 30. i 31. decembra i 1. januara.

“Poslije koncerata, očekuju nas događaji za Dan Republike, a završavamo sa gastro-festivalom pred pravoslavnu Novu godinu i programom za 14. januar”, najavio je Radojičić.

Izvršni direktor za marketing i prodaju u kompaniji “M:tel” Radmila Bojanić izrazila je zadovoljstvo što će ta kompanija sa Gradom organizovati koncert za sugrađane i posjetioce.

“I u toku novogodišnjih praznika mi smo društveno odgovorni, kao i tokom cijele godine kada smo sa Gradom učestvovali u nizu projekata koji Banjaluku izdvajaju kao regionalnu prijestonicu”, naglasila je Bojanićeva.

(Srna)