Vijesti 10.06.2016.

Iz Beograda u Banjaluku najvećim avionom iz flote Er Srbija!

ČITANJE: 1 minuta

Avio-kompanija Er Srbija, putnicima nudi priliku da 11. juna putuju iz Beograda u Banjaluku  širokotrupnim avionom erbas A330, poznatim kao najvećim iz njihove flote!

– Uzbuđenje koje je pratilo dolazak našeg aviona A330 u Beograd je zaista bilo nevjerovatno i prirodno je da su mnogi građani zainteresovani da lično dožive let na našem najvećem avionu – rekao je za b92 generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

Avionom koji ima 254 sjedišta, pored leta za glavni grad RS,  10. juna će se obaviti i let između Beograda i Podgorice  kao i odabrani letovi između Beograda i Zagreba između 12. i 21. juna, saopštila je Er Srbija.

Kako se navodi u saopštenju, tokom promotivnog perioda, cijene povratnih karata između Beograda i Zagreba avionom A330 će se kretati od 69 evra, a karta u jednom pravcu od 39 evra.

Inače, riječ je o letovima u periodu priprema za uspostavljanje linije za Njujork. Let između Beograda i Njujorka će biti uspostavljen 23. juna.

Avion Erbas A330 ima 18 sjedišta u biznis klasi i 236 u ekonomskoj i sistem za zabavu na letu dostupan na svakom sjedištu kao i sjedišta u biznis klasi čiji se nasloni mogu u potpunosti oboriti.

(banjaluka.net)