Vijesti 16.03.2021.

IZ LOVAČKE PUŠKE PUCAO U SUPRUGU: Poznat identitet žene ranjene u Laktašima

ČITANJE: 1 minuta

Zdravko Milanović (67) osumnjičen je da je u Čardačanima, opština Laktaši, sinoć oko 23 časa, iz lovačke puške pucao u svoju suprugu Nevenku Milanović (56), saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

“Oštećena  je tom prilikom zadobila tjelesne povrede, pružena joj je ljekarska pomoć, te je smještena u Univerzitetski klinički centar RS”, saopšteno je iz Tužilaštva.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Vrećo Dalibor.

Osumnjičeni je uhapšen i nalazi se na kriminalističkoj obradi, a nakon toga biće sproveden na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

UKC RS: Žena ranjena u Laktašima stabilno, pogođena u grudi

Pacijentkinja N.M. (56) iz Laktaša, koja je zadobila povredu grudnog koša hicem iz vatrenog oružja, za sada je stabilnih vitalnih parametara, a sve dalje prognoze su preuranjene, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Prema riječima načelnika Klinike za za anesteziju i intenzivno liječenje Dragana Rakanovića, urađena je kompletna dijagnostika, pacijentkinja je hirurški zbrinuta i za sada je stabilnih vitalnih parametara.

Sanitetskim vozilom Doma zdravlja Laktaši u Urgentni centar UKC-a Republike Srpske juče oko 23.50 časova dovezena je N.M. i hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

(Srna/ N.S)