Sport 30.01.2018.

Izbor najboljih sportista grada 9. februara

ČITANJE: 1 minuta

Svečana manifestacija izbora najboljih sportista i sportskih organizacija grada Banje Luke za 2017. godinu’ zakazana je za 9. februar 2018. godine u 19.00 časova u Sportskoj dvorani Borik. 

Do tada, stručni žiri će imati još najmanje dvije sjednice na kojima će biti izabrani najbolji u svih osam kategorija i u kategoriji ”Životno djelo”.

Na javni poziv za izbor najboljih sportista i sportskih organizacija za 2017. godinu pristigla je 51 prijava za svih osam kategorija i četiri prijave za kategoriju ”Životno djelo”, saopšteno je nakon jučerašnje sjednice stručnog žirija ovog izbora, kojeg je imenovao Savjet za mlade i sport Skupštine grada Banja Luka.

Dragan Banjac, načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport je istakao da je sjednica protekla u radnoj atmosferi sa dosta prijedloga i konstrukrivnog razgovora.

Takođe, potvrdio je da je stručna služba Odjeljenja pripremila svu potrebnu dokumentaciju za članove žirija i da se u skladu sa kriterijumima, do sljedeće sjednice, treba izvršiti bodovanje pristiglih prijava.