Vijesti 12.02.2019.

IZBUŠENE GUME I POLUPANA ŠAJBA Oštećen automobil Draška Stanivukovića

ČITANJE: 1 minuta

Automobil golf 7, čiji je vlasnik Draško Stanivuković, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS noćas je polupan ispred njegove kuće u Banjaluci.

Na automobilu su izbušene gume i polupana šajba, objavio je Stanivuković na svom Facebook profile.

“Moj auto, u mom dvorištu. Polupana šajba i izbušene gume. Ko mi i kakvu poruku šalje?”, napisao je Stanivuković na Facebooku.

PDP je ovim povodom za danas zakazao vandrednu konferenciju za novinare.

“Policajci PU Banjaluka postupili po zaprimljenoj prijavi od 12. februara, izašli na lice mjesta, vrše uviđaj i preduzimaju druge potrebne radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za oštećenje putničkog automobila marke „VW Golf“ koji je bio parkiran u ulici Bože Nikolića, grad Banjaluka”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Obavješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Мој ауто, у мом дворишту.Полупана шајба и избушене гуме.Ко ми и какву поруку шаље?***Moj auto, u mom dvorištu.Polupana šajba i izbušene gume.Ko mi i kakvu poruku šalje?

Gepostet von Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković am Dienstag, 12. Februar 2019

PDP osudio uništavanje imovine Draška Stanivukovića

Perica Bundalo, šef Kluba poslanika u Narodnoj skupštini RS rekao je danas da traže od MUP-a RS da hitno otkrije ko je uništio automobil Draška Stanivukovića, poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS.

“Najoštrije osuđujemo sinošnje uništavanje imovine Draška Stanivukovića. Ovo je dokaz da mladi čovjek ne smije imati svoje misljenje”, rekao je Bundalo danas na konferenciji u Banjaluci.

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a istakao je da je uništavanje Draškovog auta čin sa mafijaškim potpisom.

“PDP podržava Draška Stanivukovića i sve njegove ustavne aktivnosti. Trazimo od policije da otkrije koje ovo uradio”, istakao je Borenović.