Vijesti 11.04.2019.

IZMJENA REGULACIONOG PLANA “OBILIĆEVO” Zainteresovana lica svoje prijedloge mogu dostaviti Gradskoj upravi

ČITANJE: 1 minuta

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada, održanoj 13. marta 2019. godine, donesena odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana „Obilićevo“ u Banjoj Luci.

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor uz Ulicu Todora od Stalaća, a odnosi se na zemljište označeno kao k.č.br. 582 i. 583, k.o. Banja Luka 4 ( n.p. ), u ukupnoj površini od 0,10 ha ( 1040 m2 ) i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i prostorijama MZ Obilićevo 1, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Nadležno odjeljenje poziva sva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju, da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi dopisa, do 26. aprila 2019. godine.