Vijesti 02.01.2019.

IZNENADILE BIJELE PAHULJE Kazna “Eko euro timu” zbog lošeg čišćenja snijega

ČITANJE: 1 minuta

Gradonačelnik Igor Radojičić naložio je Odjeljenju za saobraćaj i puteve da preduzeću „Eko euro tim“ naplate kaznene „penale“ zbog lošeg čišćenja gradskih ulica od snježnih padavina, saopštili su iz Gradske uprave.

Kako je konstatovano od strane nadzornih organa na području koje održava ovo preduzeće, 21. decembra 2018. godine nije pravovremeno posuta industrijska so u Ulici srpskih ustanika na Starčevici, zbog čega je u jutarnjim časovima bio onemogućen autobuski saobraćaj u ovom dijelu grada.

Podsjetimo, u preduzeću „Central“ rekli su tada da, zbog poledice na ulici, nekoliko autobusa uopšte nije krenulo, radi bezbjednosti.

Iz firme “Eko euro tim” za Srpskainfo su rekli da su tog dana, nakon prigovora izašli na lice mjesta, ali da poledice nije bilo.

– Autobus na liniji 14 već je vozio treću turu putnika kada mu je rečeno da stane, znači u 5.30 časova je mogao proći ulicom, a kasnije ne – prokomentarisali su kratko iz ovog preduzeća.

„Eko euro tim“ zadužen je inače za rad zimske službe na području: Starčevice, Obilićeva, Srpskih toplica, desna obala Vrbasa, Ade, Debeljaka i dijela naselja Vrbanja.

(Srpskainfo)