Magazin 07.12.2018.

IZNENAĐENJE ZA NAJMLAĐE Dječiji sajam u Banjaluci obećava dobru zabavu

ČITANJE: 1 minuta

Pod pokroviteljstvom Grada Banjaluka i u saradnji sa Centrom za predškolsko vaspitanje i obrazovanje 25. i 26. maja 2019. godine u Banjaluci će biti održan Dječiji Sajam sa najraznovrsnijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu, a zainteresovani se već mogu prijaviti za učešće u festivalskom dijelu.

– Ti sam ili sa ekipom voliš da igraš, pjevaš, recituješ, glumiš, crtaš, kreiraš, voliš to što radis a želiš i drugima da se pokažeš. Onda si na pravom mjestu. Prijavi svoju školu, vrtić, sportski klub, plesnu ili vokalnu grupu, kreativnu sekciju za učešće na pozornici u festivalskom programu. Neka ti nastavnici, vaspitači, treneri ili roditelji budu podrška da se prijaviš i predstaviš svoje umjeće, kreativnost i vještine – poručili su organizatori.

Rok za prijave na web sajtu djecijisajamrs.com je do 30. januara 2019. godine. Prijava treba da sadrži naziv učesnika, opis i trajanje nastupa, broj učesnika, te kontakt podatke. Na osnovu pristiglih prijava izvršiće se selekcija i odabir učesnika.

Ulaz za sve posjetioce je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava  sa dosta iznenađenja, takmičenja, maštovitih, kreativnih, sportskih i gejmerskih kutaka.

(Srpskainfo)