IZVINJENJE IZ ELTA-KABELA Bez interneta i televizije korisnici ostali zbog nasilnog presjecanja glavnog kabla

Kompanija “Elta-Kabel” uputila je izvinjenje svojim korisnicima zbog višečasovnog prekida signala, koji je, kako navode, izazvan nasilnim presjecanjem glavnog kabla koji kablovskom televizijom napaja najveći dio korisničke mreže ove kompanije u Banjaluci.

Iz ove kompanije navode da je zbog toga najveći dio korisnika u Banjaluci sinoć u 19.45 časova ostao bez kablovske televizije i interneta. U saopštenju se dodaje da su sve raspoložive ekipe momentalno izašle na intervenciju i kvar je saniran, pa su korisnici dobili KATV i internet signal u periodu između 22.00 i 24.00 časa.

– Korisnicima se izvinjavamo zbog ovog nemilog incidenta koji je van naše kontrole, imajući u vidu da po prirodi stvari, javne infrastrukture nije moguće zaštiti od ovakvih i sličnih događaja, jer se kilometrima prostiru pod javnim površinama. Nažalost, ovaj incident se desio u veoma nezgodnom momentu, kada je najveći dio građana bio pred TV ekranima, pa  razumijemo u kolikoj mjeri su korisnici negativno pogođeni ovom situacijom, koja je van naše kontrole, te ih zbog toga molimo za razumijevanje“ – navedeno je u Elta-Kabelu.

Na terenu je obavljen policijski uviđaj, pa će više informacija o razlozima ovog prekida biti na raspolaganju u narednim danima.

(Srpskainfo)

ZELJKOVIĆ: Isplatićemo dugovanja bivšim igračima, a onda Borac kreće u novu epohu

Predsjednik FK Borac Banjaluka Vico Zeljković ističe da će klub igrati sve utakmice u Prvoj ligi Republike Srpske i da su dospjela dugovanja prema četvorici igrača posljednja sa kojima se klub suočava kada je riječ o bivšim igračima. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Republike Srpske odlučila je u korist Bojana Puzigaće, Borisa Raspudića, Asmira Avdukića i