Politika 23.10.2020.

IZVRŠNI KOMITET: SNSD od 26. oktobra do 2. novembra obustavlja predizborne skupove

ČITANJE: 1 minuta

Izvršni komitet Saveza nezavisnih socijaldemokrata donio je odluku o obustavljanju promotivnih aktivnosti i skupova u okviru kampanje “Okupljanje za Srpsku” za predstojeće lokalne izbore zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj i BiH.

Obustava stupa na snagu u ponedjeljak, 26. oktobra od 7.00 časova i trajaće do 2. novembra, kada će Izvršni komitet ponovo razmotriti aktuelnu epidemiološku situaciju i donijeti odluku o daljim mjerama, saopšteno je iz Glavnog izbornog štaba SNSD-a.

Glavni izborni štab SNSD poziva i obavezuje sve kandidate i opštinske/gradske izborne štabove da striktno poštuju zabranu javnih okupljanja, mitinga i tribina.

– Težište kampanje u toku perioda važenja ove odluke prebaciće se na digitalnu kampanju, kao i na lični kontakt sa biračima ostvaren kroz veći broj kontakata u malim grupama striktno vodeći računa o epidemiološkim mjerama – pojašnjava se u saopštenju.

Kandidati i opštinski/gradski izborni štabovi dobiće od Glavnog izbornog štaba detaljne instrukcije o načinu vođenja kampanje tokom perioda važenja odluke Izvršnog komiteta, navodi se u saopštenju koji je potpisao predsjednik Glavnog izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević.

‼️‼️ВАЖНО! ОБАВЈЕШТЕЊЕ ГЛАВНОГ ИЗБОРНОГ ШТАБА СНСД О ОДЛУЦИ САВЈЕТА КАМПАЊЕ О ОБУСТАВЉАЊУ ЈАВНИХ ПРОМОТИВНИХ АКТИВНОСТИ…

Gepostet von Срђан Рајчевић – Srdjan Rajcevic am Freitag, 23. Oktober 2020

(Srna)