“10 RAČUNA IZBROJI I STAN OSVOJI” Prvi dobitnik stana Banjalučanin Igor Dačević

Srećni dobitnik dvosobnog stana od 53.15 kvadratnih metara u nagradnoj igri “10 računa izbroji i stan osvoji” je Igor Dačević iz Banjaluke.

Sreću Dačeviću je donio Igor Vukojević, koji je izvlačio nagrade u najvećoj nagradnoj igri u Republici Srpskoj, gdje je pristiglo preko milion koverti.

“Vjerovao sam da mogu nešto dobiti. Poslao sam 306 koverti. Naravno da sam presrećan”, istakao je u srećni dobitnik Igor Dačević.

Evo i ostalih dobitnika u nagradnoj igri:

Vaučer u prodajnim objektima “MTEL” a.d. Banjaluka, u  vrijednosti od 2.000 KM

Natalija Kostrešević – Banjaluka

Vaučer u prodajnim objektima “MTEL” a.d. Banjaluka, u  vrijednosti od 1.000 KM

Radovan Bogdanović – Nevesinje

Vaučeri u prodajnim objektima Binga u vrijednosti 500 KM:

Slavko Јovičić – Јošavka

Dalibor Grbić – Trn

Stanislav Malbašić -Banjaluka

Ivana Kretija – Banjaluka

Danilo Galić – Banjaluka

Vaučerui u prodajnim objektima “MTEL” a.d. Banjaluka, u  vrijednosti od 500 KM

Dejana Račić – Banjaluka

Dragan Marjanović – Banjaluka

Anemari Davidović – Doboj

Sanja Banjanović – Banjaluka

Danijel Kuprešanin – Banjaluka

Važno je napomenuti da koverte i dalje možete slati na adresu nagradne igre “10 računa izbroji i stan osvoji” sve do 13. oktobra, jer će Pošte Srpske svakog petka dostavljati pristigle koverte.

(atv)

Grad još nije izabrao firme za održavanje puteva

Do početka zvaničnog rada zimske službe ima manje od jednog mjeseca, a Grad ima problema da izabere firme koje bi bile zadužene da ove zime u većem dijelu Banjaluke uklanjaju snijeg sa saobraćajnica. 

Servisne informacije za 20. oktobar

Servisne informacije za nedjelju, 20. oktobar 2019. godine. Policijska uprava Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje, u protekla 24 časa na području Grada Banjaluka dogodilo se: – jedno krivično djelo: teška kradja (1) – javni red i mir je narušen dva puta, – devet saobraćajnih nezgoda, a jedno lice je lakše povrijeđeno. Služba

“BIO JE SMAK SVETA”: Matija Bećković govorio poeziju u NUB RS

U Banjaluci je održano veče akademika Matije Bećkovića o temi “Bio je smak sveta”, što je i naziv njegove knjige novih i izabranih pjesama. Bećković je uoči ove večeri citirao za Srnu dio naslovne pjesme: “Bio je smak sveta, a mi smo od smaka mislili da je provala oblaka, od sudnjeg dana da je nepogoda,

Dodik i Cvijanovićeva se sastali sa Medvedevim

U Beogradu je večeras održan sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović sa premijerom Ruske Federacije Dmitrijem Medvedevim. “Naša saradnja sa Ruskom Federacijom je odlična. Naravno da Republika Srpska ima mnogo bolje odnose sa Rusijom nego ostali dio BiH. U Banjaluci gradimo rusko- srpski centar, koji je dokaz velikog