Izvučeni računi srećnih dobitnika nagradne igre “Veliko ljetno RAČUNanje”

U Tropic centru Banja Luka sa početkom u 12:00 časova, u subotu je upriličeno izvlačenje računa srećnih dobitnika nagradne igre „Veliko ljetno RAČUNanje“, koju je organizovala Banjalučka pivara u saradnji sa trgovačkim lancem Tropic i mojMarket.

Svi kupci domaćeg trgovačkog lanca Tropic i mojMarket, ljubitelji Nektar piva,  koji su u prethodna dva mjeseca učestvovali u nagradnoj igri i vrijedno ubacivali svoje račune u označene kutije bili su potencijalni dobitnici jedne od tri vrijedne nagrade: iPhone X, Peugeot skutera i Volkswagen Polo automobila. Nikola Aničić iz Banjaluke osvojio je navrijedniju nagradu – Volkswagen Polo, dok je račun Ljiljane Knežević izvučen za nagradu Peugeot skuter, a Igoru Klindiću učešće u nagradnoj igri donijelo je telefon iPhone X.

„U samoj završnici nagradne igre ‘Veliko ljetno RAČUNanje ‘ potrudili smo se da kupce Tropic centra Banja Luka obradujemo dodatnim nagradama. Za račune sa 5 KM ili više kupljenog omiljenog Nektar piva pripremili smo ‘Kolo sreće’ i podijelili preko 80 nagrada – poklon bonove za kupovinu u Tropic i mojMarket trgovinama, pakete Nektar piva i druge brendirane Nektar poklone. Drago nam je da su kupci još jednom potvrdili odanost omiljenom pivskom brendu, Nektar pivu, ali i domaćem trgovačkom lancu Tropic i mojMarket,“ izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

„Vrijedne nagrade čije smo srećne vlasnike danas izvukli, bile su i više nego dovoljne za veliku zainteresovanost kupaca u našoj maloprodajnoj mreži. Na zadovoljstvo našeg trgovačkog lanca i Banjalučke pivare, kupci su prepoznali kvalitet, kako nagradnog fonda, tako i uspješne saradnje dva domaća brenda,“ rekla je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic i mojMarket.

Nagradna igra „Veliko ljetno RAČUNanje“ trajala je od 1. maja do 26. juna tekuće godine, u toku koje su kupci u Tropic i mojMarket trgovinama u dvosedmičnim izvlačenjima osvojili i 840 drugih nagrada.

POPRAVKA ZUBA ZA OSNOVCE Tokom raspusta zubar u šest banjalučkih škola

Stomatološke usluge učenicima osnovnih škola tokom raspusta pružaju stomatološke ordinacije za učenike u OŠ “Ivo Andrić”, “Georgi Stojkov Rakovski”, “Borisav Stanković”, “Zmaj Jova Jovanović”, “Branko Radičević” i “Sveti Sava”, radnim danom od 7.30 do 14.30, potvrdili su u Domu zdravlja.

PUCAO NA KOMŠIJU Potekla krv zbog bunara

Novica Šešum (65) uhapšen je preksinoć jer je pucao na komšiju Sašu Matoša (49) u dvorištu njegove kuće u banjalučkom naselju Kuljani, a tome je, kako saznajemo, prethodila svađa zbog bunara za vodu.