Vijesti 20.12.2018.

DRUMSKO RAZBOJNIŠTVO Izvukao ga iz auta, pretukao pa mu oteo 500 KM

ČITANJE: 1 minuta

Policijski službenici PS Laktaši uhapsili su Bogdana Vajukića (20) iz Laktaša zbog sumnje da je automobilom presreo, pretukao, ugurao u svoj automobil i oteo 500 KM od S.Ć (24).

Kako je saopšteno iz PU Banjaluka, osumnjičeni je sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

“B.V. je osumnjičen da je izvršio krivična djela ‘Razbojništvo’, ‘Protivpravno lišenje slobode’, ‘Izazivanje opšte opasnosti’ i ‘Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari'”, navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

Naime, lice se sumnjiči da je 19.12.2018. godine oko dva časa, na lokalnom putu u mjestu Miloševci, opština Laktaši, svojim automobilom marke VW Golf presrelo putnički automobil marke Mercedes, onemogućilo dalje kretanje, te na silu izvuklo dvadesetčetvorogodišnjaka i nanijelo mu vidne povrede, nakon čega ga je uguralo u svoj automobil i od njega otuđilo novac u iznosu od oko 500 KM.

Povrijeđeno lice je zbog zadobijenih povreda prevezeno u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske gdje je zadržano na liječenju.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj i preduzete su potrebne mjere i radnje naložene od postupajućeg tužioca u cilju dokazivanja navedenih krivičnih djela.

(Nezavisne)