Sport 17.12.2020.

Jagodić novi sportski direktor, Lalatović najozbiljniji kandidat za klupu Borca?

ČITANJE: 1 minuta

Iako zvanične potvrde još uvijek nema, šef stručnog štaba Borca Vlado Jagodić mogao bi uskoro da ode sa klupe, a kao jedan od najozbiljnijih kandidata da zauzme njegovo mjesto pominje se trener Vojvodine Nenad Lalatović.

Osim njega kao kandidati se spominju i Darko Vojvodić, Vule Trivunović, Dragan Jović i Nemanja Miljanović, ali trenutni trener Vojvodine najveća je želja čelnika kluba iz Platonove, piše “Glas Srpske “.

“Promjena na klupi je vrlo izvjesna, ali bi Jagodić bio prekomandovan na mjesto sportskog direktora, koga sada Borac nema. Sve ide u pravcu da na Gradski stadionu dođe Lalatović, koji je iskusno trenersko ime. Međutim, srpski stručnjak ima ugovor sa Novosađanima do ljeta 2021. godine, ali sve što se posljednjih dana dešava u novosadskom Superligašu navodi na činjenicu da bi on veoma brzo mogao napustiti stadion ‘Karađorđe’ i onda bi mu vrata dolaska na Gradski stadion bila otvorena. Ukoliko sam ne ode iz Vojvodine, Borac sa njim neće ni kontaktirati, jer su Borac i Vojvodina bratski klubovi”, rekao je “Glasov” izvor iz vrha banjalučkog premijerligaša.

Lalatović se dokazao u velikom broju klubova Superlige Srbije, a najveće uspjehe ostvario je sa Radničkim i Vojvodinom, sa kojom je minule sezone osvojio Kup Srbije.

Ukoliko se ne postigne dogovor sa Lalatovićem, u prvi plan će iskočiti dvojica bivših trenera Borca, Vojvodić i Trivunović, a kao moguća opcija pominje se i Jović, koji je već bio na kormilu Banjalučana.

Kao moguća opcija spominje se i Miljanović, koji je nedavno preuzeo Mladost iz Doboja kod Kaknja i ovog premijerligaša za kratko vrijeme izvukao iz opasne zone.

(N.S/ Banjaluka.net)