Vijesti 01.12.2015.

Jahorina: Početak zimske sezone 12. decembra

ČITANJE: 1 minuta
JAHORINA
Zimska sezona na Jahorini biće otvorena 12. i 13. decembra, uz prigodan zabavni program, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Grupa “Beogradski sindikat” posjetioce će zabavljati 12. decembra od 12.30 do 14. časova kod hotela “Košuta” na platou kod šestosjeda Ogorjelica jedan, dok će pred početak i nakon koncerta zabava biti organizovana uz di-džej program.

U večernjim časovima u klubu “Bistrica” biće organizovane žurke sa di-džejevima, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Cijena dnevnog ski-pasa iznosiće 25 KM, ski-pasa za šestosjed Skočine 18 KM, za lift Poljice 15 KM, dok su ostale cijene po važećem cjenovniku.

“Datum početka skijanja još nije poznat, s obzirom na to da nisu stvoreni uslovi”, navodi se u saopštenju i dodaje da će vertikalni transport biti u funkciji čim se steknu uslovi za skijanje.

Hotel “Bistrica” i ove zimske sezone gostima nudi promotivne cijene smještaja od 10. do 13. decembra i to noćenje sa doručkom za 33 KM, uz doplatu za ručak i večeru po 10 KM.

(Agencije)