Vijesti 29.01.2016.

Janja: Šesnaestogodišnjak nožem napao maloljetnika u školskom dvorištu

ČITANJE: 1 minuta
janja skla
Maloljetnik kojeg je danas u školskom dvorištu Srednje stručne škole u bijeljinskom naselju Janja nožem ubo šesnaestogodišnjak iz ovog mjesta imao je četiri ubodne rane i nakon operacije još je u životnoj opasnosti, izjavio je Srni dječiji hirurg Bolnice “Sveti Vračevi” Mikajlo Lazić.

-Dijete je u teškom stanju, sa veoma teškim povredama od uboda noža od kojih je najteža povreda aorte, ali očekujemo da će teći dobro oporavak nakon operacije- rekao je Lazić.

Prema njegovim riječima, dijete je imalo i povrede želuca i crijeva, a ubod u grudnom košu je, srećom, zaustavljen u rebru.

Srna saznaje da su u incidentu učestvovali učenici prvog razreda trgovačkog smjera koji idu u isto odjeljenje, maloljetnik koji je čakijom ubo druga je Bošnjak, a povrijeđeni maloljetnik je Srbin.

Incident se dogodio u 12.30 časova, a Policijsku stanicu u Janji pozvala je medicinska sestra Doma zdravlja koja je prijavila da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezeno maloljetno lice sa povredama stomaka koje su nanesene, najvjerovatnije, hladnim oružjem.

(Agencije)