Vijesti 03.01.2022.

JEDINSTVENA AKTIVNOST: Instruktivna nastava u Domu omladine opravdala očekivanja

ČITANJE: 1 minuta

Instruktivna nastava u Domu omladine, koja je organizovana za osnovnce i srednjoškolce, opravdala je sva očekivanja, kako učenika, njihovih instrukora, gradske administracije, teko i organizacija koje su od samog početka dio ove priče.

-Ovo je jedinstvena aktivnost koja je realizovana u Banjoj Luci. Naime, sa instruktivnom nastavom započeli smo odmah u oktobru mjesecu, a za samo tri mjeseca, čak 90 učenika kojima je bila potrebna pomoć kako bi popravili svoje ocjene u školi, bilo je dio ove priče – kazali su iz Odjeljenja za društvene djelatnosti.

Posebno ističu nesebičan volonterski rad nastavnika, bez kojih ova aktivnost ne bi mogla biti realizovana.

-Ukupno 15 instruktora volontera bilo je dio ove naše lijepe priče. Sa učenicima u Domu omladine proveli su sate i sate radeći i vježbajući, a rezultat toga je viljiv – mnoštvo je ispravljenih ocjena, na veliko zadovoljstvo, kako učenika i njihovih roditelja, tako i instruktora, ali i svih onih koji su učestvovali u organizovanju ove aktivnosti – dodali su iz Odjeljenja.

Predstavnici gradske administracije iskoristili su priliku da u lično ime, ime Doma omladine, Instituta za razvoj zajednice i mladih „Perpetuum Mobile“ zahvale svima onima koji su uložili svoje vrijeme, znanje, solidarnost i humanost, te poručili da – u Gradu ima mnogo učenika kojima je potrebna pomoć, ali i da ima onih koji žele da bezuslovno pomognu.

(E.M)