Vijesti 27.02.2017.

Jedinstvena poslastica za ljubitelje automobila 1. marta u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

SiM Impex, jedan od bh. lidera u distribuciji rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za putnička i laka komercijalna vozila, u saradnji sa svojim francuskim partnerom, 1. marta u Banjaluku dovodi čuveni Valeo On Tour Roadshow, koji će obradovati sve ljubitelje automobilizma.

Događaj koji je već dobio epitet svjetske auto-moto atrakcije, u proteklih godinu dana obišao je više od 20 država, te privukao ogromnu pažnju u metropolama kao što su London, Brisel, Kopenhagen, Amsterdam, Rim, Pariz… Ovo je prvi put da Valeo on Tour Roadshow dolazi u BiH, a posjetioci će imati priliku da ga vide od 10 do 20 časova na parkingu tržnog centra Emporium, između Velpro i Konzum marketa.

U pitanju je inovativno predstavljanje kompletnog asortimana jednog od najvećih svjetskih proizvođača auto-dijelova i dodatne opreme – Valeo, koji je postavljen u samoj prikolici njihovog kamiona. Posjetioci će se tako na jedinstven i interaktivan način upoznati sa njihovom ponudom te prisustvovati interesantnim prezentacijama koje će trajati u prosjeku oko 20 minuta.

19

Pored navedenih prezentacija, SiM Impex je za sve posjetioce obezbijedio točenje besplatnih sokova i piva cijeli dan, kao i besplatan roštilj od 16 časova. U drugom dijelu dana, pored roštilja, prisutni će moći uživati u nastupu pjevača Lukijana Ivanovića, koji počinje u 18 časova, a nakon toga i tamburaškog sastava Endži od 19:30.

Za posjetioce su pripremljena i brojna iznenađenja, popusti i pogodnosti, stoga vas pozivamo da nam se pridružite i iskoristite priliku da postanete dio SiM Impex loyalty programa.

dsc-0925

(Banjaluka.net)