Politika 20.06.2022.

JEDNOGLASNA ODLUKA: Predsjednik SPS Prijedor Duško Miletić nosilac liste u IJ 1

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik SPS Prijedor Duško Miletić jednoglasno je izabran za nosioca liste Socijalističke partije Srpske u Izbornoj jedinici 1, dok je za šefa Izbornog štaba imenovan Vojo Miletić, saopšteno je nakon sastanka odbora SPS iz ove izborne jedinice sa predsjednikom SPS Goranom Selakom i članovima Izbornog štaba SPS koji je održan u Prijedoru.

Govoreći o pripremama za predstojeće izbore i politikama za koje se zalaže SPS, Selak je poručio da u ovoj izbornoj jedinici SPS ima snagu i energiju koji su vidljivi po rezultatima, ali i da u svim ostalim izbornim jedinicama partija ima ljude koji vrijede i koji će izboriti još jedan istorijski rezultat za SPS.

– Spremni smo za kampanju u koju ulazimo sa sloganom Srpska iznad svega, sa političkom platformom istog imena i sa konkretnim rješenjima za koja ćemo tražiti podršku naroda. SPS se bori za pozitivne promjene, mi smo partija koja odgovara samo našem narodu i naše politike su istinske narodne politike. Imamo vrijedne i dobre ljude, imamo politike koje će biti ključne u budućim političkim pregovorima i što je najvažnije, znamo da radimo zajedno i da zajedno postižemo velike rezultate – poručio je Selak.

Oznake: SPS