Magazin 08.10.2015.

Jelena Đoković: Ovo je moj recept za zdravo tijelo i zdrav duh!

ČITANJE: 1 minuta
jelena-djokovic
Lijepa humanitarka i supruga Novaka Đokovića na svom Instagram profilu podijelila je sa svojim pratiocima ono što ih je veoma zanimalo – kako uspijeva da ostane u tako dobroj formi.

Niko ne može osporiti da supruga Novaka Đokovića, Jelena, izgleda prelijepo! Svoju tajnu zavidne linije otkrila je na svom Instagram profilu, koji je otvorila juče.

“Ovo je moj plan za sljedećih trideset minuta, dok moj dječak spava. 🙂 Nisam velika prisatalica odlaska u teretanu. Više volim da vježbam sama, napolju, jer na taj način mi je lakše da se priviknem na mjesto gdje god da sam – teretana ili ne. Trudim se da vježbam na dnevnoj bazi, ali sa mojom bebom, putovanjima i poslom, često je to vrlo veliki izazov. Samo podizanje Stefana (gore i dole) tokom dana je jedan način vježbe takođe :). Dobra stvar je što uvijek radim jogu, bez obzira na sve i ona jako dobro utiče na moje tijelo. Za sve studente i radnike – nadam se da pronalazite nekoliko minuta da vratite energiju svom tijelu. Istegnite se, napravite par čučnjeva, trbušnjaka, sklekova i kao novi ste! :))”, napisala je Jelena ispod fotografije.

(Nezavisne)