Magazin 26.10.2015.

Jelena Karleuša napisala kolumnu o Dini Merlinu

ČITANJE: 2 minute
jelena i merlin
Pjevačica Jelena Karleuša je, ne birajući riječi, napisala vrlo oštru kolumnu na svom Fejsbuk profilu.

Dino Merlin je u beogradskoj Kombank Areni održao dva koncerta koja su, kao što je i očekivano, izazvala brojne i različite komentare, a na tu temu se oglasila i Jelena Karleuša.

Popularna pjevačica, za koju se svojevremeno pričalo i da će snimiti duet sa Dinom, odlučila je da sve što joj je na duši ispiše na Facebook-u. Njeno obraćanje ne odnosi se na zastave, o kojima se toliko polemisalo ovih dana.

Karleušinu, kako je nazvala, kolumnu prenosimo u cjelosti:

SVI SMO MI SMRADINE (kolumna)

Čitam ovih dana u domaćim medijima “božanstvene” tekstove o Dinu Merlinu.
Kažu da je SRBOMRZAC, “SMRA-DINO”, da je govorio protiv nas ovo i ono…a sad eto ga tu u Beogradu-peva.
Tako je braćo, TAKO JE!
Smradina jedna, kako je smeo da priča loše o nama?!?!! Samo smo mu godinama granatirali rodni grad i zemlju. Nije to bilo decenijama pa da nas toliko mrzi zar ne?! Mi bi se, na primer, baš lepo izrazili o nekom ko bi nam bombardovao grad i pobio porodicu i prijatelje. Zar ne?
(“E Karleušo Krmeljušo Kravaleušo, prodana dušo, glupačo sa silikonskim sisama! Ti muslimani su ubijali Srbe…a ti ih braniš!”-čuju se povici ratobornih golobradih šiljokurana koji R od rata nisu videli)
Tako je braćo, TAKO JE! Kako su smeli oni nas da ubijaju?!? Kako su se usudili?!? Mogli smo samo mi njih! Odakle im ideja još da se brane na svojoj teritoriji?! Umesto da ćute i trpe. Tako je to u ratu-smemo da ubijamo samo mi njih, oni nas NE! Smradine! Oni su morali da nas vole i da nam tapšu.

Ps(iskreno moram nešto da vam poručim… Svima vama punim mržnje, svima vama četnicima, balijama, ustašama, Šiptarima, koljačima i drugim baš divnim grupama ljudi….. JEDITE BRE GOVNA! RAT JE ODAVNO ZAVRŠEN RODJACI! I da-jebe mi se šta ćete napisati kao komentar na ovo jer em me boli kurac em ću vas blokirati em sam svetska faca a vi oni koji serete po internetu a kad me vidite kao pičke tražite autogram. SVI STE VI SMRADINE!)

 

(Telegraf.rs)