Politika 08.02.2023.

Jelena Trivić: Bijeljina mora biti prioritet prioriteta svih iskrenih opozicionara

ČITANJE: 1 minuta

Nakon što je Skupština grada Bijeljina pokrenula danas opoziv gradonačelnika Ljubiše Petrovića, oglasila se potpredsjednica PDP, Jelena Trivić koja je poručila da opozicija mora dati svoj maksimum u “odbrani” najvećeg grada Semberije od “režima”.

Ono što je najavljivano, danas je realnost. Stranke režima izglasale su zahtjev za opoziv Ljubiše Petrovića gradonačelnika Bijeljine. Poznat je i datum, 19. mart. Te nedjelje biće dan referenduma, referenduma na kojem će se odlučivati da li skoro čitava Republika Srpska pada pod šapu režima ili će Bijeljina ostati svjetionik u mraku – napisala je Trivićeva na društvenim mrežama.

Ona je dodala da će tog dana svi moći dati svoj doprinos, građani Bijeljine glasanjem, a opozicija iz čitave Republike Srpske čuvanjem izbornog materijala od krađe.

Trivićeva kaže da Bijeljina mora biti prioritet prioriteta svih iskrenih opozicionara.

– Tog dana svi moraju biti isti, i predsjednici stranaka, stranački funkcioneri i članovi, svi moraju biti u funkciji čuvanja glasačkih kutija. Кo tog dana ne pruži svoj maksimalan doprinos, ko ne pokaže zube režimu, smatraće se njegovim pomagačem. Ljubiša, ne brini, mobilizacija je počela, dolazimo u Bijeljinu – poručila je Trivićeva.

(A. S.)