Politika 03.02.2023.

Jelena Trivić podržala Srđana Rankića uoči izbora u Bratuncu

ČITANJE: 2 minute

U nedjelju se održavaju izbori za načelnika opštine Bratunac. Srđan Rankić, jedan je od kandidata za načelnika. Njegova hrabrost nalazi se u činjenici da je uprkos dokazanoj anarhiji i krađama izbora, ipak izašao na crtu kandidatu SNSD-a. U nedjelju se Rankić neće boriti sa svojim protivkandidatom. Srđan Rankić boriće se sa kriminalnom hobotnicom koja je zarobila Republiku Srpsku, poručila je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić na društvenim mrežama.

– Iza kandidata SNSD-a stoji kompletan režim na čelu sa uzurpatorom funkcije predsjednika. Na svojoj koži sam osjetila svu prljavštinu kojom se režim služi. Ali sam svjesna da je režim u velikom strahu.

Na izborima u oktobru pobijedili su uz pomoć političke korupcije i krađe. Bratunčani se moraju osloboditi straha glasati po svojoj svijesti i savjesti i čuvati svaki svoj glas. Pobjede su moguće onda kad svako od nas da svoj maksimum. Srđan Rankić je na oktobarskim izborima meni dao podršku, tako da osjećam iskrenu potrebu da stanem uz njega svojim autoritetom i uticajem.

Pozivam građane Bratunca da daju svoj glas Srđanu Rankiću jer u borbi protiv režima ne postoje male i velike bitke, borba je svaki dan širom Republike Srpske i samo ako budemo istrajni poslaćemo režim na smetljište istorije – zaključila je Trivićeva.

I bratunački odbor PDP-a uz Rankića

Partija demokratskog progresa i bratunački odbor PDP-a daju punu podršku Srđanu Rankiću, kandidatu za načelnika opštine Bratunac na prijevremenim izborima.

Iz PDP-a Bratunac navoda da je Rankić čestit čovjek i dobar načelnik, koji je ustao pritiv kriminala i drugih društvenih devijacija kojima je SNSD širom otvorio vrata u našem društvu i državi. Smatraju da je Srđan Rankić do sada kvalitetno obavljao poziciju načelnika i da građani Bratunca treba da mu ponovo ukažu povjerenje, pozivajući sve sugrađane koji su opredjeljeni za bolju i napredniju zajednicu da u nedelju izađu na izbore i svoj glas daju Rankiću.

PDP Bratunac ističe da je režim angažovao sva moguća sredstva da se suprotstavi jednom čovjeku, ali da su uvjereni da Rankić, osim političke podrške koja dolazi iz PDP-a i drugih opozicionih aktera, ima podršku svojih sugrađana koji su ga već jednom birali za načelnika, saopšteno je iz PDP-a.

(SB)

Oznake: PDP