Politika 30.09.2020.

JELENA TRIVIĆ U MODRIČI: Podrška Jovici Raduloviću, kandidatu koalicije PDP – SDS za načelnika

ČITANJE: 2 minute

Jelena Trivić, član Predsjedništva PDP-a pružila je danas javnu podršku Jovici Raduloviću, zajedničkom kandidatu SDS-a i PDP-a za načelnika opštine Modriča.

„Ne sumnjamo da će građani Modriče 15. novembra donijeti pravu odluku i dati priliku novoj ekipi stručnih, potpuno jedinstvenoj i okupljenoj oko zajedničke koalicije, da ovu opštinu vratimo u ruke narodu“ – rekao je Jovica Radulović, kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika Modriče danas tokom sastanka sa Jelenom Trivić, članom Predsjedništva PDP-a.

„Nakon pobjede, građani od nas očekuju da napravimo jedan iskorak u borbi za svakog građanina ove opštine, da stvorimo uslove da oni više ne odlaze, i da zajedničkim snagama jačamo privredne kapacitete i otvaramo nova radna mjesta, kako bi Modriču učinili boljom sredinom za život njenih građana“- kazao je Radulović.

Jelena Trivić, član Predsjedništva PDP kazala je da opozicija u Modriči očekuje pobjedu zajedničkog kandidata ispred koalicije PDP-SDS Jovice Radulovića, jer se radi o jednom ozbiljnom kandidatu, ali prije svega porodičnom, obrazovanom i uglednom čovjeku.

„Koalicija PDP-SDS ponudila je zaista kvalitetnog kandidat koji iza sebe ima znanje, principijelnost i mislim da je spreman da Modriču povede putem napretka. – rekla je danas tokom posjete opštini Modriča potpredsjednica PDP-a i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić.

Ona je istakla da će se u Modriči zajednički kandidat Jovica Radulović ima veliku odgovornost, jer se na predstojećim izborima neće boriti samo sa protivničkim kandidatom koji dolazi iz SNSD-a, nego će to biti borba sa cijelim vrhom ove partije.

„U proteklih nekoliko dana Modriču je posjetio cijeli vrh SNSD-a kako bi podržao svog kandidata, što je legitimno, ali to samo pokazuje njihov strah i bojazan da će oni nakon dugo godina izgubiti vlast u Modriči“- istakla je Trivićeva i podsjetila da je PDP na zajedničkim organima stranke usvojio zaključak da nema predizbornih koalicija na lokalnom nivou sa SNSD-om, te da opštinski odbor PDP Modriča u potpunosti stoji iza zajedničkog kandidata.

(SB/banjaluka.net)