Vijesti 20.10.2019.

JESEN U BANJALUCI Fotografišite boje grada i osvojite bicikl

ČITANJE: 1 minuta

Fotografišite jesen u Banjaluci, pošaljite fotografiju i osvojite bicikl u nagradnoj igri koju ogranizuje Grad Banjaluka u saradnji sa partnerima. Drugoplasirana i trećeplasirana fotografija biće nagrađena godišnjom pretplatom za „Bl bajk“.

– Ovaj svojevrsni konkurs za izbor najljepše fotografije pod nazivom „Jesen u Banjaluci“, osmišljen s ciljem promocije zdravih životnih navika poput pješačenja i vožnje bicikla, namijenjen je svim sugrađanima, bez obzira na to da li se njome bave profesionalno ili amaterski – rekli su iz Grada.

Jedan autor na konkurs može poslati najviše dvije fotografije, snimljene ove jeseni, odnosno od 23. septembra pa do 4. novembra do kada je konkurs otvoren.

Veličina fotografija mora biti najmanje 3.000 px (300 DPI) po dužoj strani, a radovi se dostavljaju do 4. novembra, do 12 časova, i to putem elektronske pošte na adresu: [email protected]

Prijavljene fotografije ne smiju na sebi imati vodene žigove niti bilo koje oblike potpisa. Moraju da budu memorisane tako da sadrže naziv fotografije, te ime i prezime autora. Npr. – Centar u jesenjem ruhu, Marko Marković.

Prispjele radove ocijeniće stručna komisija, na čelu sa našim poznatim fotografom Milanom Radulovićem. Od prispjelih radova, komisija će izabrati pet najboljih, a pobjedničku forografiju će izabrati naši sugrađani, glasanjem putem Vajber zajednice grada.

Učešće je besplatno za sve zainteresovane, a organizatori imaju pravo koristiti fotografije za promociju ovog konkursa, uz potpisivanje autora. 

(Srpskainfo)