Sport 25.05.2022.

JOŠ JEDNA GODINA: Dejan Meleg potpisao novi ugovor sa Borcem

ČITANJE: 1 minuta

Jedan od najboljih fudbalera Borca, Dejan Meleg, potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa banjalučkim klubom, pa će dres sa brojem 24 i naredne sezone ostati u njegovom vlasništvu.

– Drugi put sam produžio ugovor sa Borcem na obostrano zadovoljstvo. Naredna sezona će biti moja treća u banjalučkom Borcu i želim da se zahvalim čelnim ljudima kluba na povjerenju – rekao je Meleg.

Dejan je među “crveno-plave” redove stigao sredinom oktobra, 2020. godine, a do sada je odigrao 62 utakmice na kojima je postigao 11 golova.

– Najteže je ponavljati dobre rezultate iz sezonu u sezonu, tako da svi možemo biti zadovoljni što smo ponovo izborili nastup na evropskoj sceni. Na nama je da se sada što bolje spremimo za predstojeće izazove i da ostvarimo što bolje rezultate – kazao je Meleg.

Potpredsjednik Borac Bogoljub Zeljković kazao je da su svi u klubu zadovoljni što je Meleg odlučio da produži saradnju.

– Dejan je igrač koji je od samog dolaska odigrao važnu ulogu u svim našim uspjesima . Od prvog izlaska na evropsku scenu, preko osvajanja šampionske titule i plasmana u finale Kupa BiH, pa do ove sezone i novog izlaska u Evropu. Vrlo brzo smo se dogovorili oko nastavka saradnje. Ugovor smo produžili na još godinu dana uz opciju dalje saradnje – rekao je Zeljković.

On je istakao da je pred rukovodstvom kluba puno posla narednih dana, prenosi Glas Srpske.

– Imamo dosta igrača kojima ističe ugovor. Pregovaramo u vezi sa njihovim ostankom, a uveliko radimo i na dolasku novih igrača. Više detalja trebalo bi da bude poznato u toku naredne sedmice – dodao je Zeljković.

(SB)

Oznake: FK Borac