Sport 16.06.2024.

JOŠ JEDNA SEZONA: Stojan Vranješ produžio ugovor sa Borcem

ČITANJE: 1 minuta

Fudbalski klub Borac produžio je ugovor sa Stojanom Vranješom, koji će i u sljedećoj takmičarskoj sezoni biti član crveno-plavih!

U prošloj takmičarskoj sezoni, u kojoj su crveno-plavi osvojili treću titulu prvaka BiH u klupskoj istoriji, Vranješ je upisao 20 prvenstvenih nastupa, postigavši tri gola, a u klub se vratio pred start sezone, iz tabora tuzlanske Slobode.

Bio mu je to drugi povratak u Borac u posljednjih nekoliko godina. Poslije odlaska 2010. godine i nakon devet godina internacionalne karijere, u Platonovu ulicu se vratio početkom 2019. godine.

Otišao je u novembru 2021. godine, a u međuvremenu bio jedan od najvažnijih šrafova na putu ka tituli, osvojenoj iste godine.

Internacionalnu karijeru, inače, gradio je u Rumuniji (Kluž, Panduri), Poljskoj (Lehija Gdanjsk, Legija Varšava i Pjast Glivice), Srbiji (Vojvodina) i Bangladešu (Bašundara Kings). U Bosni i Hercegovini još je branio boje Željezničara.

“Veliko mi je zadovoljstvo što ću i naredne sezone nositi dres voljenog kluba. Lako smo se dogovorili oko nastavka saradnje. Spreman sam, kao i uvijek, da dam svoj pun doprinos ostvarenju svih klupskih ciljeva. Znam da se od mene očekuje i da budem primjer za mlađe igrače, kako na terenu, tako i van njega. Borac je za mene posebna emocija i moja velika želja je da i naredne sezone nastavimo sa uspjesima u svim takmičenjima”, rekao je Vranješ.

Borac su do sada napustili Bojan Pavlović, Slobodan Đekić, Stefan Fićović, Vasilije Terzić, Jovan Nišić i Milan Makarić, a nova imena su Jurih Karolina, Nikola Milićević, Mateja Stašević i Luka Misimović, prenosi mondo.ba.

Oznake: Stojan Vranješ