Vijesti 04.05.2016.

Još nekoliko dana do Drugog banjalučkog m:tel polumaratona

ČITANJE: 1 minuta
trcanje
Do Drugog banjalučkog m:tel polumaratona ostalo je svega nekoliko dana. Polumaraton će biti održan u nedjelju, 8. maja, a sudeći po pristiglim prijavama, ove godine se očekuje učešće više takmičara nego prethodne godine.

Dobra vijest je da još uvijek nije kasno da se prijavite na učešće u polumaratonu, a ove godine se možete takmičiti u nekoliko disciplina, pored klasične polumaratonske trke, možete učestvovati u štafetnom polumaratonu za koji je potrebno da okupite ekipu od četiri takmičara, ili u Nektar Fun Run trci koja je namijenjena rekrativcima, a koja se trči na tri kilometra.

Kompanija m:tel je ove godine pripremila i mnoštvo zanimljivosti koje će vaše učešće u polumaratonu učiniti još uzbudljivijim.

Svi takmičati će biti fotografisani tokom trke zahvaljujući m:tel foto punktu, te će na m:tel Facebook stranici moći pronaći svoje jedinstvene fotografije kako se približavaju cilju.

A tokom same trke će vas pratiti i zanimljive poruke koje će vas motivisati da istrčite polumaraton do kraja, ali i nasmijati.

Posmatrači polumaratona će na samom cilju, odnosno na Trgu Krajine u Banjaluci imati priliku da se upoznaju sa ponudom kompanije m:tel, da isprobaju neke od vrhunskih pametnih uređaja, te ih očekuju prigodni pokloni.

(PR)