Magazin 28.05.2019.

Još tri dana do velikog koncerta Zdravka Čolića u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

Sve je spremno za predstojeći, veliki koncert jedne od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda, Zdravka Čolića, koji će nakon sedam godina biti održan u Banjaluci, i to 31. maja na banjalučkoj Tvrđavi Kastel sa početkom u 20 časova.

Zahvaljujući velikom interesovanju publike iz cijelog regiona, ostalo je još malo vremena da osigurate svoje mjesto na koncertu za pamćenje. Prodaja karata obara sve rekorde, a karte su u prodaji putem prodajnog sistema www.kupikartu.ba, u agenciji „Star Travel“ – Jevrejska 6, Banjaluka, na banjalučkom Trgu Krajine i u TC „Mercator Borik“.

Kapije Tvrđave Kastel u petak, 31. maja, biće otvorene već od 18 časova, a kako bi hiljade posjetilaca obezbijedilo svoje mjesto na vrijeme, te kako bi bezbjednosne procedure bile blagovremeno ispoštovane. Ulaz na koncert biće otvoren na glavnom ulazu tvrđave – ulaz od banjalučke “Tržnice”, dok će ulaz za sve one koji su obezbijedili VIP ulaznice biti otvoren kod restorana “Kazamat”.

Tokom sedmice, organizator koncerta će u Banjaluci organizovati podjelu mape Tvrđave Kastel, dok će sve informacije biti dostupne i putem zvaničnih naloga na društvenim mrežama i na www.startravel.ba.

Organizator koncerta je agencija „Star Travel“, a prijatelj koncerta „Nova banka a.d. Banjaluka“.