Magazin 08.04.2016.

Jubilarno izdanje Nektar FreshWave festivala dobija novu dimenziju zabave – FreshWave Festival KAMP!

ČITANJE: 2 minute
FW_2016_FB_cover_kamp_7-4-2016
Jubilarno izdanje FWF donosi novu dimenziju zabave, FWF kamp, koji će svoja vrata otvoriti u srijedu, 03. avgusta i biće otvoren do nedjelje 07. avgusta!

Ukupno 5 dana posjetioci kampa imaće priliku da uživaju u različitim sadržajima i programu koj će biti inspirisan velikim rođendanskim slavljem povodom jubileja FreshWave Festivala!

Kamp će biti smješten na prostornim kapacitetima tvrđave Kastel, pored rijeke Vrbas, sa kapacitetom za 1000 osoba. Pored uvijek svježe i 24 sata dostupne hrane i pića, na raspolaganju svim posjetiocima biće u ljetnim danima prijeko potrebni tuševi, kako bi svi stanovnici FWF Kampa uvijek bili fresh!

FWF Kamp će biti mjesto gdje će se naći još jedna festivalska bina, namjenjena prvenstveno mladim i neafirmisanim izvođačima, čime još jednom potvrđujemo princip podrške elektronskoj sceni u BiH.

Osim još jedne festivalske bine za sve stanovnike kampa biće obezbjeđena zona za chill sa besplatnim 24-časovnim korišćenjem Wi Fi.

Cijena smještaja u FWF kampu za 5 dana, od 03. do 07. avgusta je samo 35KM, svoje mjesto u FWF možete rezervisati putem on line ticket servisa kupikartu.ba, a na vama je samo da ponesete svoj šator.

Ne propustite priliku da osim u programu 5. FreshWave Festivala uživate i u sadržajima koji će upotpuniti ponudu kampa, a osim nastupa izvođača na kamp bini festivala imaćete priliku da učestvujete u najluđim ali vrijednim nagradnim igrama i najzanimljivijim muzičkim radionicama!

Nektar FreshWave Festival je najveći festival elektronske muzike u Bosni i Hercegovini, a održaće se od 4. do 6. avgusta 2016. godine na nekoliko festivalskih bina, do sada su potvrđeni nastupi izvođača: Joma Maja, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Mladen Tomić i headliner Main Stage-a prve večeri festivala DJ UMEK.

Napominjemo da je u toku promotivna prodajna akcija pa iskoristite priliku da se dočepate ulaznice za sve dane festivala po SUPERPROMO cijeni od svega 39 KM.

Ulaznice su dostupne putem on line ticket servisa www.kipikartu.ba, dok se fizička prodaja ulaznica obavlja u banjalučkom pabu Debela Berta u Ul. Kralja Petra I Karađorđevića. Broj trodnevnih ulaznica po superpromo cijeni je ograničen, a za više informacija posjetite www.freshwavefest.com

(Banjaluka.net)