Vijesti 25.08.2016.

Jučerašnja nesreća u Banjaluci: Komlenović je najvjerovatnije pao kroz prozor

ČITANJE: 1 minuta

Ivan Komlenović (34), rodom iz Čajniča, usljed epileptičnog napada najvjerovatnije je pao kroz prozor svog stana na sedmom spratu zgrade u ulici Sime Matavulja.

To je pokazala policijska istraga tokom koje nisu pronađeni dokazi, niti bilo kakav motiv koji bi ukazivao na to da je Komlenović izvršio samoubistvo.

– Nesrećni čovjek pao je samo par metara pored dvojice radnika “Hidrokopa”, koji su ispred zgrade popravljali vodovodne cijevi. Oni nisu vidjeli kako je nesrećni čovjek pao, već su samo čuli tup udarac, tako da nema direktnih svjedoka tog događaja, jer je i Komlenović bio sam u stanu – kaže izvor iz policije.

On pojašnjava da u kući nije pronađeno nikakvo oproštajno pismo, dok Komlenovićeva porodica i prijatelji nisu mogli da navedu ni jedan mogući razlog zbog kojih bi on digao ruku na sebe.

– Komlenović je bolovao od epilepsije i prema tvrdnji njegovih bližnjih za vrijeme epi napada znao je potpuno da se izgubi u prostoru. Pretpostavljamo se da je i juče imao napad usljed koga je zagazio prema prozoru, koji se nalazi na visini od svega 80 centimetara, usljed čega se prevalio i pao kroz prozor – navode u policiji.

Komlenović je živio sa suprugom i djetetom, koji su u vrijeme tragedije bili u Modriči.

(Srpskacafe)