Vijesti 01.06.2022.

JUGOVIĆ: Susret Paljana sa Dodikom i saradnicima jasna potvrda podrške institucija

ČITANJE: 2 minute

Načelnik opštine Pale Boško Jugović izjavio je Srni da je susret Paljana sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i njegovim saradnicima jasno potvrdio činjenicu o snazi, jedinstvu, energiji i volji institucija Republike Srpske da u ovoj lokalnoj zajednici, okupljeno i složno, bude nastavljena afirmacija razvojne politike u korist svih njenih građana.

Jugović je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da Vlada Republike Srpske u kontinuitetu vodi računa o ravnomjernom razvoju i ostalih lokalnih zajednica u Srpskoj.

On je zahvalio Dodiku i zvaničnicima Republike Srpske za kontinuiranu podršku, ističući da je Opštinska uprava postigla zavidne rezultate i da Pale kao prosperitetna lokalna zajednica nastavljaju put dinamičnog privredno-ekonomskog razvoja.

“Razvoj Olimpijskog centra `Jahorina` i njegovo mjesto među najsavremenijim turističkim centrima, jačanje Univerziteta u Istočnom Sarajevu i naših fakulteta, izgradnja novih vrtića, lokalne infrastrukture i mnoštvo sadržaja u oblasti obrazovanja, kulture i sporta koji karakterišu uređenu i perspektivnu životnu sredinu – rezultati su i poslovni uspjesi koji nose naš zajednički pečat i potpis”, rekao je Jugović.

On je u ime Opštinske uprave poručio da je ponosan na sve što je zajednički urađeno.

“Možemo da se ponosimo onim što smo uradili, možemo da se radujemo onome što trenutno radimo i sa zadovoljstvom da najavimo više novih projekata koji će predstavljati istorijske momente i na Palama i u Istočnom Sarajevu, koji će donijeti ono što je donedavno djelovalo kao san, a sada je realnost i izvjesna budućnost ovog kraja”, naglasio je Jugović.

Jugović, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Pale, poručio je da će svi napori i rezultati kontinuiranog i predanog rada biti verifikovani novom pobjedom na predstojećim opštim izborima.

Sinoćnjem druženju Dodika sa stanovnicima Pala prisustvovali su predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac i načelnici susjednih opština.

(Srna/SB)

Oznake: Boško Jugović