Magazin 25.11.2015.

Kako bez pipanja da znate da su grudi silikonske?

ČITANJE: 2 minute
grudi
Silikonske grudi možete lako da prepoznate i bez pipkanja – samo ispratite ovih pet koraka.

1. Stoje preblizu

Većina žena ima oko tri do pet centimetara prostora između grudi, ali implanti značajno smanjuju taj jaz. Ako izgleda kao da se grudi dodiruju na sredini, onda su vjerovatno lažne.

2. Stoje previsoko

Drugi ćorsokak: njene grudi su postavljene previsoko. Obično one treba da budu u ravni pazuha, ali neuspjeli posao operacije grudi je kada one idu iznad te ravni. Ovo je lak način da primjetite kada žene nose kupaće kostime jer puš ap brushalter može značajno da ih podigne.

3. Izgledaju kao dinje

Prirodne grudi imaju oblik kruške ili suze, ali ako njene djeluju kao velike krupne dinje, to je očigledan znak da su vještačke. Za razliku od pravih grudi, koje su prirodno popunjenije na dnu, implanti su ravnomjerno raspoređeni silikonom ili sa fiziološkim rastvorom od vrha do dnna, stvarajući savršeno okrugli oblik.

4. Možete da primjetite ožiljke

Plastični hirurzi obično koriste pristupne tačke na tijelu kako bi stavili implante, ali svi ostavljaju ožiljke: pupak (potražite ožiljak oko centimetar iznad), ožiljak ispod grudi (dva simetrična reza na dnu grudi), oko bradavice (ali ona mora da bude u toplesu kako biste to vidjeli), pazuh gdje su ožiljci najvidljiviji. Ako žena nosi majicu na bretele i podigne ruke, potražite na obje strane ožiljke od po pet centimetara.

5. Možete da čujete…

Ako stavite uvo na njene grudi i zvuči kao da ste na plaži, možete biti sigurni da su grudi lažne. Treba vam samo jako tiha soba da ovo čujete, ali ovo je zaista znak koji možete da čujete, a ne da vidite: Žene sa slanim implantima ponekad odaje zvuk “sluuuš” kada se prebace sa jedne na drugu stranu. To je vjerovatno posledica toga što kada je hirurg popunjavao implante unutar ženskih grudi. Ako se implant ne napuni do kraja rastvorom, to stvara džep vazduha koji se čuje. To nije nešto što biste primjetili kada žena hoda ulicom, ali svakako možete da čujete u intimnoj atmosferi.

(021.rs)