Magazin 24.10.2015.

Kako da je ponovo osvojite?

ČITANJE: 1 minuta
Srecan par
Bilo da ste vi stavili tačku na vezu ili ste ostavljeni, možda ćete nakon nekog vremena ponovo poželjeti da budete sa bivšom.

Ne pokušavajte da se pomirite ako vas na to navodi usamljenost ili strah da nećete naći bolju. Ali, ako je i dalje volite i sigurni ste da je prava žena za vas, pokušajte ponovo da je osvojite prateći savjete stručnjaka za veze.

Ne sažaljevajte sebe

Za početak, ma koliko bili tužni, ne sažaljevajte se jer tako ništa nećete uraditi. Podignite glavu, prikupite snagu i bacite se na rješavanje problema.

Ne obećavajte da ćete se promijeniti

Nije dovoljno da joj kažete da je volite i obećate da ćete promijeniti sve što joj je smetalo. Očigledno vam više ne vjeruje, inače bi i dalje bila tu, pa su prazna obećanja u ovoj fazi kontraproduktivna. Razmislite o onom što joj je smetalo, pa ako ste zaista spremni da radite na greškama, umjesto da pričate, pokažite se na djelu.

Bez poklona

Predlog za pomirenje u vidu 101 ruže pali samo na filmu. U životu, pokloni su jeftin trik da ponovo osvojite nečije srce. Umjesto toga, “upakujte” sebe. Pokušajte da se vidite njenim očima. Prisjetite se šta je voljela kod vas i podsjetite je na te osobine, ali ne riječima, već djelima.

Nađite pravi trenutak

Nemojte joj predlagati da se pomirite dan nakon raskida, ali ne čekajte predugo jer je velika vjerovatnoća da će ona nastaviti dalje bez vas. Ako ništa od ovoga ne upali, pomirite se sa sudbinom i nastavite život.

(novosti.rs)