Magazin 11.10.2015.

Kako postati fantazija svakog muškarca

ČITANJE: 2 minute
crvena
Lako je postati svakom muškarcu fantazija, čak i bez mnogo truda. Postoji osam elemanata sa kojima ćete lako da se uvučete u njegovu glavu i ostanete tu.

Budite potpuno prirodni

Sigurno da je lijepo biti u potpunosti spreman za izlazak, ali je bitno ne pretjerati u “spremanju”, jer većina muškaraca voli prirodan izgled. Neoprana kosa nije prirodan izgled, ali ne treba ni pretjerivati sa dotjerivanjem.

Iznenadite ga sa svojim lijepim ponašanjem

Bez rasprave, loših osjećanja i žalbe, recite mu da želite da bude lako. Pokažite mu da neće biti problema ukoliko jednu noć zakasni, pokažite mu da razumete da je na poslu teško. Natjerajte sebe na to ako treba, ali lijepo ponašanje i razumevanje su uvijek bitne stavke.

Izađite nekada zajedno sa njim i njegovim drugovima

Pokažite interesovanje za njegove drugove. Dopustite sebi da se opustite u takvom društvu, naravno, uz damsko ponašanje. Lijepo je pogledati neki sport sa njima, i njemu će goditi vaše prisustvo.

Flert je uvijek dobar, ali u granicama

Dobro je flertovati sa njegovim drugovima, ali nemojte da to ode predaleko. Nije cilj da ga napravite ljubomornim ili napravite problem među njima, već da vladate svakom situacijom. Poštovaće vas.

Imajte mišljenje i podijelite ga

Nemojte oklijevati, iskažite svoje mišljenje povodom neke teme, ne plašite se. Ne zna niko sve, ali i saslušajte ostale. Ukoliko se ne slažete, iskažite.

Pričajte o seksu

Priča je uvijek dobra. Nemojte biti stidiljivi da pokažete da volite seks i da znate šta hoćete. Pokažite koliko ga želite ili da ste baš jutros razmišljali o njemu. Iznenadite ga sa porukom u kojoj mu govorite šta želite da radite na narednom sastanku.

Preuzmite ponekad kontrolu

Samopouzdanje je afrodizijak, zato je san svakog muškarca žena koja vodi glavnu riječ u krevetu.

Nemojte se zalijetati

Neka bude po vašem i pravite lagano sve korake. Ako ne dobijate dovoljno pažnje od njega, polako se distancirajte. Zadržite se tu malo kako bi vam dao odgovor. Možda je to igra, ali se igra na težem niovu. Zato sve ovo pomiješate i napravite odličnu podlogu da ga zaludite.

Naravno, treba uvijek imati na umu da funkcija žene nije da ispunjava muške fantazije i ako zaista volite sebe – zaboravićete ovaj tekst.

(B92)