Magazin 27.08.2015.

Kako stranci muvaju Srpkinje: Arapi su romantični, Nijemci galantni, a Grci…

ČITANJE: 3 minute
klubovi

Ekipa “24 sata” pozabavila se iskustvima beogradskih djevojaka, pa pročitajte kako se udvaraju strani frajeri, pa pravac na onog koji vam se najviše sviđa.

Najgalantniji su Nijemci, najromantičniji Arapi, a evo ko je najveća “stipsa” na osnovu iskustva naših djevojaka:

Turci: “Ti si moja princeza”

Ah ti fantastični romantici…. Turčin će te kulturno pitati da popijete piće, a zatim će ti ispričati najdivniju ljubavnu priču u kojoj ste vi glavni akteri. Oni su veoma pažljivi, neće biti napadni, i sve što rade radiće sa stilom. Pokloniće ti ružu na prvom dejtu, ali poljubiće te tek na trećem.

Nijemci: “Dozvoli da te upoznam”

Kad dođu Nijemci oni se u Srbiji osjećaju kao kod kuće. Muški dio populacije obožava naše djevojke, te vrlo često možete da vidite kako muvaju neku dugonogu cicu. Oni vole djevojke svijetle puti (uglavnom), njegovane i fine. Oni muvaju na večeri uz neko dobro vino. Nijemac će pokušati da te obori svojim intelektom i šarmom, ali naravno i lijepim manirima.

Francuzi: “Ti si tako nestvarna”

Francuz će te odvesti na neko mjesto pored rijeke, i pričaće ti o šetnji pored Sene, dok vas kupaju sunčevi zraci. I dok se njegov jezik lomi dok govori kao da pjeva, ukoliko niste od onih djevojaka koje padaju na “limunade” ispovraćaćete se tri puta. Oni vole crnokose djevojke, ali i riđokose su im skroz privlačne.

Arapi: “Da li su sve djevojke u Srbiji lijepe kao ti”

E, oni su tek priča za sebe. Zahtijevaće da slušate arapsku muziku, da odete do nekog nargila bara, a onda će te uvjeravati kako si ti njegova boginja. Pričaće ti kako bi želio da te vidi dok plešeš trbušni ples, i pokušaće da bude zanimljiv dok ti priča vic o Arapima (bogatim naravno). I taman kada se budeš smorila do kraja, poljubiće te nježno da se sva naježiš. Vrlo su strastveni ljudi.

Norvežani: “Evro pada ali sam siguran da imaš za kafu”

Nevjerovatno da neko ko živi u tako bogatoj zemlji bude takva cicija. Norvežanin će predložiti najskuplju varijantu izlaska, ali kada dođe vrijeme da se plati račun platiće samo svoj dio. Ljudi bez emocija, smisla za humor ali sa dobrim ukusom za hranu.

Za njih su priče o ekonomiji pravo “muvanje”.

Italijani: “Tvoja stopala su tako seksi u tim cipelama”

Ako nemaš dobru torbu nikada ti neće prići. Ovi muškarci vole žene sa dobrim stilom i još boljim komadima garderobe. Ukoliko mu se dopadneš prićiće ti i ispričati neku nevjerovatnu priču o stilu, a zatim će te pozvati na sladoled.

Italijani su super, i neće se dopasti samo onim djevojkama koje nemaju dobar ukus.

Grci: “Ja bih svašta sa tobom radio”

Visoke djevojke slobodno mogu da zaborave na ove “patuljke”, osim ako im razlika u visini ne smeta. Prilično su vulgarni, nemaju srama te će te umjesto na piće pozvati u svoj stan na intimno druženje. I prije nego što ih je pogodila ekonomska kriza nisu bili lake ruke kada je plaćanje u pitanju.

Englezi: “Hajde da ludujemo do zore”

Englezi su hiperaktivni, sa vrlo razvijenom maštom. Njihov smisao za humor je odličan, skoro uvijek će uspjeti da ispadnu smiješni, a kada je muvanje u pitanju tu su već profi.

Oni vole neobavezan seks, dobru muziku i slobodnih su shvatanja, te će te najvjerovatnije pozvati na neku žurku da se “otkinete” do zore, piše “24 sata”.

(B92)