Sport 18.12.2015.

Kalendar RK Borac m:tel ugledao svjetlo dana, žene ostale bez daha!

ČITANJE: 2 minute
RK Borac kalendar
Dugo najavljivani kalendar RK Borac m:tel za 2016. godinu, za koji je fotografije radio svjetski poznati fotograf Stephan Lupino, danas je konačno ugledao svjetlo dana.

Na zvaničnoj promociji, održanoj u Konzum Family Centru Banjaluka, pred brojnim navijačima i prijateljima banjalučkog velikana, direktor marketinga m:tela, generalnog sponzora Borca, Đorđe Mišić, istakao je odličnu saradnju koju ova kompanija ima sa osvajačem duple krune u BiH.

-Samo ime naše kompanije u nazivu kluba govori koliko je dobra saradnja koju imamo sa RK Borac, koji nas nikad nije iznevjerio. Njihovim uspjesima najbolje svjedoče klupski rezultati jer je Borac uvijek najbolji u svim takmičenjima u Bosni i Hercegovini- napomenuo je Mišić.

Nakon toga, osvrnuo se i na rad Stefana Lupina.

-Moj svjetonazor je takav da “norme postoje da bi se rušile”, ali moram da priznam da bih više volio da u kalendaru ima i djevojaka. Jedno je sigurno, banjalučke dame će biti jako zadovoljne kalendarom- smatra Mišić.

Da rad na kalenadru nije bio uvijek jednostavan, jer su se konstanto preplitali umjetnički zahtjevi Stephana Lupina s jedne strane i spremnost igrača da ispune sve fotografove želje s druge strane, potvrdio je direktor RK Borac m:tel, Vladimir Branković, koji je sebe u toj situaciji označio kao “tampon zonu”.

-Na kraju je posao uspješno okončan i svi su oduševljeni krajnjim proizvodom. Moram iskreno da se zahvalim igračima, koji su “stoički” izdržali sve Lupinove zahtjeve, kao i slavnom fotografu. Posebno hvala našim sponzorima, navijačima i svima koji na bilo joji način podržavaju RK Borac na putu ka starim stazama slave- naglasio je Branković.

Poseban doprinos današnjoj promociji dao je banjalučki pjesnik, Miladin Berić, koji je samo za ovu priliku napisao pjesmu posvećenu RK Borac m:tel, u kojoj je pokušao da obuhvati sve uspjehe “crveno–plavih” u skoro sedam decenija postojanja, sa posebnim osvrtom na aktuelni sastav.

-Nadam se da se niko neće uvrijediti mojom pjesmom, jer se u njoj nisu našle baš sve legende kluba. Jednostavno, nisam ih mogao sve uklopiti u stihove- iskreno je poručio Berić.

Nakon zvaničnog dijela, RK Borac m:tel nagradio je 30 najbržih navijača sa kalendarima, koje su potpisivali igrači.

(NN)